Rychlovka s telecím a olivami
Potřebujete: 600 g telecího masa z kýty, 200 g konzervovaných oliv, 200 ml kysané smetany, 4 lžíce sekané pažitky, sůl, pepř, 2 lžíce oleje
Postup: Maso nakrájíme na nudličky, oslíme a na rozpáleném oleji osmahneme. Vmícháme vypeckované olivy a 1 - 2 minuty podusíme. Zalijeme smetanou smíchanou s pažitkou, opepříme a prohřejeme (nesmí se už vařit). Podáváme s těstovinami.
30.10.2012 Rubrika: Hovězí a telecí | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rychlovka s telecím a olivami
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Telecí jsem nikdy také nekoupila,natož v krizi...a navíc-s těstovinami mi to už vůbec nepasuje"...
Nemusí to být špatné, ale osobně bych to asi zkusila s krůtím prsem.
Telecí a pak ho rozfrncat na nudličky?
já telecí ještě nikdy nekoupila krize nekrize.....hovězí ano , to máme rádi...a nechutnají mi olivy z plechovky, jen ze skla....ty mám ráda ale za studena - otevřít skleničku a zobat , nebo na jenohubky.....
Nevím,kdo si v době krize takové maso muže dovolit,my tedy ne,máme maso jen na víkend,a podotýkám,že jsme v naprosté pohoděnekupuji ani hovězí,natož toto
nějak mi ty olivy nepasují s kysanou smetanou
loupák: taky tak
Mláďata savců nejim...ale recept je jednoduchý,tak to někdy vyzkouším s dospělou kýtouolivy miluju