Zapečená telecí žebírka
Potřebujete: 4 telecí žebírka, sůl, 400 g cibule, 80 g másla, 2 žemle, strouhanku.
Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme, podlijeme vodou a dusíme, až vznikne kaše. Přidáme do ní plátky žemle, a když se rozmočí, propasírujeme hmotu sítem. Vzniklou kaši pak podusíme na polovině másla. Žebírka naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na druhé polovině másla. Na povrchu je potřeme kaší a narovnáme do vymaštěného pekáčku. Povrch posypeme strouhankou a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborem.
13.11.2013 Rubrika: Hovězí a telecí | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5