Indický šašlik s broskvemi

Potřebujete: 500 g skopového masa z kýty, 2 broskve, 100 g anglické slaniny, špetku kari koření, sůl, olej
Postup: Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví. Ze všech stran opečeme na oleji, jako příloha je dobrá rýže.
30.9.2011 Rubrika: Skopové a jehněčí | Komentářů 10 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Indický šašlik s broskvemi
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..jpg)
typickej jsou spise naan placky, broskev se tam podle me taky vubec nehodi, indickou kuchyni miluju
tak mééé ani bééé nejim....
Juana: Toho pána neznám, ale rýže opravdu není pro Indii typická. Možná v některém regionu, ale obecně ne.

Zvědavka: Kde jsi přišla na to, že v Indii se nejí rýže? V mé indické kuchařce, která pochází od již zemřelého Vladimíra Miltnera, který byl náš největší znalec indické historie i současné Indie, je receptů z rýže opravdu požehnaně. Včetně obyčejné vařené rýže bez přísad.
.gif)
TAké nemusím mít všechno
.gif)
taky se obejdu....
Šašlik by se měldělat nadotevřeným ohněm, skopové maso má přece jenom jinou chuť, broskve bych asi nedala, spíše něco ostřejšího. A ještě je skopové nehorázně drahé.
.gif)
Skopové nevím,kde honitvystačím si s pleckem,bůčkem
ovocem se bojím,aby se to nezkazilo a bylo to k jídlu
ne každému to sedí"
Šašlik by se měl dělat nad ohněm a ne na pánvi. Navíc s broskvemi to teda pro Indii moc typické není. No a s rýží to už s Indií nemá společného vůbec nic
To je česká slátanina
.jpg)
Napichovani je ztráta casu, kdyz to hodim vsechno na pánev tak se taky nic nestane a chutove to muze byt dobry . Toho kari to bude chtit vic nez jen spetku, aspon pro nás. Mohla bych v nedeli zaexpermentovat