Skopové na grilu
Ingredience:
4 skopové kotlety, pepř, sůl, 2 stroužky česneku, cca 2 lžíce oleje, 20 g másla
Postup:
Omyté a osušené kotlety naklepeme, na krajích nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Poté je potřeme olejem a na grilu pečeme z každé strany asi pět minut. Během pečení je obracíme a potíráme olejem. Když jsou kotlety hotové, dáme na každou kousek másla a podáváme s čerstvým chlebem.
25.7.2006 Rubrika: | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Skopové na grilu
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Holky, tak si na https://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi pořiďte pořádné titanové nádobí a uvidíte, že ani nebudete potřebovat tak často kupovat kvalitní a čerstvé maso. Jakmile totiž máte perfektně vybavenou kuchyň a ještě k tomu koření, tak uděláte ze všeho lahodu.
Koukám, že se tady konečně našel někdo normální a ne jen ti mafiáni, kteří mají hrozně moc peněz a nikdo nemá problém s tím zaplatit si kvalitní maso. To my, kteří žijeme od výplaty k výplatě a počítáme každou korunu, to máme sakra složité!
Tak to my se sousedy tak často jako vy asi nesměňujeme a když už něco, tak je to maximálně tak jako plato vajec, a to ještě přeháním. My celkově jsme velmi soběstačná rodinka, a tak to nemáme zapotřebí víte.
Skopové tak často neděláme neboť na to maso nejsou tak velké peníze. Radši si uděláme naše malé prasátko z vesnice a nebo třeba kuřátka, která dostaneme výměnou od našich sousedů. Také směňujete se sousedy?