Játrová sekaná
Potřebujete: 500 g telecích nebo vepřových jater, 150 g slaniny, 8 vařených vajec, sůl, špetku pepře, strouhanku
Postup: Játra odblaňte a poduste na slanině, poté je společně se slaninou a vařenými vejci dvakrát umelte na masovém strojku.Osolte, opepřete, přidejte strouhanku podle potřeby a vytvarujte šišku. Zabalte ji do alobalu a dejte do ledničky zatuhnout. Studenou sekanou pak krájejte na řezy a podávejte s chlebem nebo s tatarskou omáčkou a rohlíkem.
4.10.2011 Rubrika: Vnitřnosti | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Játrová sekaná
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.taková variace na paštiku
Jednou za čas....
Ať žije vysoky cholesterol!!!
Myslím tím kuřecí játra
To musi každý vyzkoušet podle sebe..dělávám ji na pul s mletým masem..nebo jen jater třetinu,jak moc převažuji játra,někomu by to nemuselo tolik chutnat
A ještě ji nastavuji Sojovou drtí a je super
tohle může být moc dobré, zvláště k nějaké slavnostnější příležitosti,