Lahůdková kuřecí játra
Ingredience: 500 g kuřecích jater, 1–2 pórky, 30 g mandlí, 3–5 stroužků česneku, škrobová moučka na obalení, chilli koření, sojová omáčka, sůl.
Postup: Očištěná kuřecí játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme. Přidáme oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky, prolisovaný česnek, koření a znovu osmahneme. Zmírníme teplotu a podlijeme trochou vody. Když jsou játra téměř hotová, vmícháme pórek nakrájený na kolečka, zakapeme sojovou omáčkou a krátce opékáme. Podle chuti osolíme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
3.4.2006 Rubrika: Vnitřnosti | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Lahůdková kuřecí játra
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Asi bych tam nedala ty mandle....ty mně v jídle vadí