Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Karamelové zelí

Karamelové zelí

Ingredience: 1 hlávka zelí, sádlo, 3 lžíce cukru, ocet, sůl, kmín, cibule.

Postup: Nakrouháme zelí. Sami víme, jakou má naše rodina spotřebu. Do kastrolu dáme rozehřát sádlo a přidáme  3 lžíce cukru a mícháme, až zahnědne. Nasypeme zelí a zamícháme. Přidáme ocet, sůl, kmín a dusíme. Podle potřeby přidáme i trošku vody.
Na pánvi si osmažíme cibuli a dáme k zelí. Dusíme tak dlouho, jak ho chceme mít měkké. Ještě dochutíme.

Recept nám poslala čtenářka Elí a má jej od čtenáře habaděje :-)

 

Marie Poštová


22.5.2007   Rubrika:   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Karamelové zelí

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.