Karamelové zelí
Ingredience: 1 hlávka zelí, sádlo, 3 lžíce cukru, ocet, sůl, kmín, cibule.
Postup: Nakrouháme zelí. Sami víme, jakou má naše rodina spotřebu. Do kastrolu dáme rozehřát sádlo a přidáme 3 lžíce cukru a mícháme, až zahnědne. Nasypeme zelí a zamícháme. Přidáme ocet, sůl, kmín a dusíme. Podle potřeby přidáme i trošku vody.
Na pánvi si osmažíme cibuli a dáme k zelí. Dusíme tak dlouho, jak ho chceme mít měkké. Ještě dochutíme.
Recept nám poslala čtenářka Elí a má jej od čtenáře habaděje :-)
22.5.2007 Rubrika: | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5