Zeleninové placičky
Potřebujete: 150 g květáku, 150 g kapusty, 100 g mrkve, 50 g celeru, 2 vejce, sůl, pepř, petrželku, hladkou mouku, strouhanku, olej.
Postup: V osolené vodě uvařte zeleninu, umelte ji na strojku, osolte, podle chuti okořeňte, přidejte vejce a mouku a podle potřeby strouhanku. Důkladně promíchejte, vytvořte placičky a osmažte je na oleji.
16.7.2013 Rubrika: Zelenina | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Zeleninové placičky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Delam takhle placicky ze vseho moznyho, ale zeleninu po uvareni jenom rozmackam vidlickou (zustanou kousky a je to vic na zkus), ale rozhodne bych po smazeni v oleji je nenazvala zdravym oplyvajici stravou
PS. taky neni spatny soupnout do nich na male kousky nakrajene zbytky peceneho masa a nebo sunky
Bude to dobré,jen zeleninu bych nemlela,jen najemno nadrtila,mám ráda ,když jsou vidět kousky