Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Uncle Ben´s

rajče

Ingredience: 1,5 kg cukety, 1,5 kg vyčištěných paprik, 3/4 kg cibule, 3 dcl oleje, 1,5 lžíce soli, 1,5 lžíce cukru, 7 lžic worchesterové omáčky, 7 lžic sójové omáčky, 5 balení kečupu (5x300ml).

Postup: Papriky, cukety a cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme ostatní ingredience a vše dohromady dusíme 30 minut. Sterilizujeme 15 - 20 minut na 80°C.

Choc_ivi: "Já tuhle omáčku nedělám z kečupu, ale z rajčat, protože jich většinou míváme hodně, a tak je vlastně zužitkuju. Napřed je rozvařím s kořením jako na kečup (bobkový list, pepř, nové koření, pak propasírovat a nechat vyvařit vodu, ochutit octem a cukrem."

Recept nám zaslala čtenářka choc_ivi. Díky za něj a těšíme se na další vaše recepty.

Marie Poštová


22.3.2006   Rubrika: Zelenina   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Uncle Ben´s

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.