Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Napíchnutý lilek

Napíchnutý lilek

Ingredience: 2 větší lilky, 1 červená nebo jinak barevná paprika, drcený černý pepř, sůl, olej, vinný ocet.

Postup: Omyté lilky nakrájíme podélně na plátky. Ty osolíme a necháme asi 10 minut "vypotit". Poté plátky opláchneme a důkladně osušíme. Papriku nakrájíme na větší čtverečky. Připravíme si směs na potírání. Rozmícháme ocet s olejem, solí a pepřem. Můžeme přidat i čerstvé koření podle naší chuti. Plátky lilku srolujeme a napichujeme na jehlu, střídavě s kousky papriky. Potřeme připravenou marinovací směsí. Grilujeme asi 8 minut, často obracíme.

Recept nám zaslala čtenářka E-ržika.

Marie Poštová


24.7.2006   Rubrika: Zelenina   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Napíchnutý lilek

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.