Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Fazolové lusky

Fazolové lusky

Ingredience: Fazolové lusky nakrájené na kousky, strouhanka, trochu oleje a sůl.

Postup: Nakrájené lusky uvaříme v osolené vodě. Na oleji opražíme strouhanku a přidáme do ní uvařené a slité fazolové lusky. Promícháme a už jen baštíme.

Musím říct, že jsem vůbec nevěřila, že to může chutnat, ale je to fakt dobrota. Doporučuji tomu, kdo drží dietu (hubnoucí).

Recept nám zaslala Jana Metlíková.


 

Marie Poštová


11.10.2006   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Fazolové lusky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.