Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Smažený celer

Smažený celer

Ingredience: 8 tenkých plátků celeru, 4 kolečka salámu, 4 plátky eidamu, trojbal.

Postup: Čerstvě ukrojené plátky celeru uvaříme v osolené vodě téměř do měkka, vyjmeme je, necháme dobře okapat. Potom vždy mezi dva plátky celeru vložíme salám a sýr, obalíme v trojbalu a 2–3 minuty smažíme při teplotě asi 170–180 °C. Podáváme s tatarskou omáčkou, brambory a zeleninovým salátem.
Dělala jsem to i s těstíčkem místo trojbalu a bylo to taky dobré.

Recept nám zaslala čtenářka Marie Rybenská.


 

Marie Poštová


11.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 25   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Smažený celer

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.