Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

Potřebujete: 500 g hlávkového zelí, 100 g šunky, 2 žemle, trochu mléka, 2 vejce, sůl, špetku pepře, 1 stroužek česneku, strouhanku, olej.

Postup: Zelí rozdělíme na čtvrtky a podusíme v osolené vodě. Necháme okapat a nasekáme na drobné kousky. V mléce namočíme žemle, vymačkáme a přidáme je k nasekanému zelí. Přihodíme usekanou šunku, vejce, sůl, pepř, utřený česnek a podle potřeby strouhanku. Těsto propracujeme a tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme.

Marie Poštová


30.4.2007   Rubrika:   |   Komentářů 6   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zelné karbanátky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.