Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Babiččina kapusta

Babiččina kapusta

Potřebujete: Hovězí maso (nejlépe kližka) asi 3/4 kg, 2 velké cibule, velkou paličku česneku, hlávku kapusty, pepř, sůl, maggi, trošku jíšky.

Postup: Maso nakrájené na kostičky dáme dusit na cibuli, přidáme asi 3 velké stroužky česneku, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Kapustu očistíme, nakrájíme na proužky a dáme dusit zvlášť, můžeme hned ochutit pepřem. Když je maso měkké a kapusta na skus, smícháme obojí dohromady, dochutíme zbylým rozmačkaným česnekem, pepřem (kapusta snese poměrně dost pepře) a maggi. Malinko zahustíme jíškou – jen tak, aby se zahustila šťáva, nesmí vzniknout omáčka.
Podáváme s bramborem, ale dobré je i s chlebem.

Recept nám poslala čtenářka Jana Minaříková.



 

Marie Poštová


9.5.2007   Rubrika:   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Babiččina kapusta

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80379.
    Archiv anket.