Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Tvarohový nákyp

Tvarohový nákyp

Potřebujete: 100 g másla, 180 g cukru, 4 vejce, 40 g jemné krupice, 350 g tvarohu na strouhání, tuk na vymazání a strouhanku na vysypání formy. 

Postup: Máslo třeme s cukrem a žloutky do pěny. Vmícháme krupici, pevný sníh z bílků a nastrouhaný tvaroh. Těsto přendáme do formy a pečeme v mírně teplé troubě asi tři čtvrtě hodiny. Podáváme s kompotem nebo s ovocnou šťávou.

Marie Poštová


11.5.2007   Rubrika:   |   Komentářů 5   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Tvarohový nákyp

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 79399.
    Archiv anket.