Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Tvarohový jablečný nákyp

Tvarohový jablečný nákyp

Potřebujete: 200 g jablek, citronovou kůru a šťávu, 250 g měkkého tvarohu, 100 g cukru, 50 g jemné krupice, špetku prášku do pečiva (na špičku nože), 2 bílky, tuk na vymazání a strouhanka na vysypání formy.

Postup: Oloupaná, jemně nastrouhaná jablka smícháme s citronovou šťávou a kůrou. Přidáme prolisovaný tvaroh a cukr. Zahustíme krupicí s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh. Hmotou naplníme formu a pečeme asi tři čtvrtě hodiny. Před podáváním polijeme ovocnou šťávou nebo kompotem.

Recept nám poslala čtenářka ramia 1.

Marie Poštová


5.6.2007   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Tvarohový jablečný nákyp

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
babkatapka
babkatapka - 5.6.2007 15:39

To vypadá lákavě a já jako sladká Bety, to určitě vyzkouším!smajlik - 31

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80343.
    Archiv anket.