Sýrové vdolky
Potřebujete: 70 g másla, 4 žloutky, 100 g strouhaného sýra, 150 g polohrubé mouky, olej
Postup: Máslo utřeme se žloutky a solí, přidáme sýr a mouku. Zpracujeme těsto, rozválíme a vykrajujeme kolečka, která smažíme na rozpáleném tuku.
7.11.2011 Rubrika: Pečivo | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Sýrové vdolky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.a já si teď v toustovači udělala sýrové tousty a náramně jsem si pochutnala.
mozna ze by to bylo lepsi pecene ... smazene moc nemusim
Sýrem,co stojí jako maso,dost šetřímsmaženému se také vyhýbáme,nejen kvuli tukum,ale i olej je drahýjídelníček jsme z těchto duvodu pozměníli ale je mnoho jídel,která jsou podobná
Nemusím....
já bych do toho asi zašlehala sníh ze zbylých bílků, aby to bylo křehčí. Může to být dobré, proč ne? Ani špetka prášku do pečiva by nic nezkazila...
nomožná to může být i dobré, ale když k tomu vínu koupím sýrové tyčinky je to rychlejší a za stejné peníze