Kynuté buchty "Speciál"
.jpg)
Potřebujete: 1/2 kg hladké mouky, 1 kostku kvasnic, 7 kostek cukru, trochu soli, 3 žloutky, 1 sklenku oleje, 1/4 l mléka.
Postup: Obvyklým způsobem uděláme kvásek a vypracujeme těsto. Plníme tvarohem, povidly apod. Pokud pečeme v domácí pekárně, dáme místo kostek pískový cukr a pouze 1/2 kostky droždí.
Za recept děkujeme čtenářce Blance z Brna.
21.2.2008 Rubrika: | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kynuté buchty "Speciál"
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.ahojky recept vypada docela slusne,ale ja buchty nikdy nedelala,mozna trapna otazka,ale jak mam vytvarovat ty buchty,udelat nejakym zahadnym zpusobem kouly a do ni nejakoym zpusobem nacpat povidla?diky moc

taky jsem je dělala a neměly chybu. dvě se jaksi nedojedly a zůstaly na talířku a byly moc dobrý i třetí den.
.gif)
JJ, jsou moc dobre. Taky jsem je uz delala a byly hnedka pryc.

Aja: když se ohlásíš, budou napečené!!!! i kafe ti k nim udělám
.gif)
pekárnu nemám,ale taky je zkusím udělat. Blaničko,díky
.gif)
My na ně asi někdy k Blance přijdeme

Můžu potvrdit, jsou opravdu dobré a v pekárně se udělá těsto jedna báseň. I moji chlapi, co kynuté moc nemuseli, tak tento plech zmizel raz dva.