Pečená jablka
.jpg)
Potřebujete: 4 jablka, 4 kávové lžičky skořice, 4 kávové lžičky nerafinovaného cukru (kasonády), máslo, pikantní zavařeninu
Postup: Zapékací misku vymažte máslem. Jablka neloupejte, ale zbavte je jadřinců tak, abyste se neprovrtali na druhou stranu. Odstraňte co možná nejvíce jadérek. Pak do každého jablka vložte oříšek másla, lžičku skořice, lžičku cukru a zavařeninu. Pečte dlouho a pomalu, tedy asi 60 minut při 130-140 °C. Podávejte vlažné.
Tip:
* možno použít rovnou skořicový cukr
* doporučujeme použít pomerančovou marmeládu
1.12.2008 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5