Jablečná buchta

Potřebujete: 200 g krystalu, 350 g jablek, 350 g polohrubé mouky, 2 dcl oleje, 2 dcl mléka, 1 vanilkový cukr, 1 lžičku sody, 1 prášek do pečiva, špetku skořice, trochu rumu, kokos.
Postup: Všechny suroviny dobře pormíchejte (jablka nastrouhejte) nalijte na vymazaný a moukou vysypaný plech, posypte kokosem a upečte.
15.3.2012 Rubrika: Moučníky | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Jablečná buchta
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
orinka: předběhla jsi mě v komentáři Je spousta takových receptů, vždyť jsou lidé, kteří tak vaří celý život,protože jsou třeba na vaječnou bílkovinu alergičtí . To by bylo, aby česká žena na EU nevyzrála
no prosím - a pak, že to nejde