Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Linecké pečivo z pohankové mouky

Linecké pečivo z pohankové mouky

Potřebujete: 420 g pohankové mouky, 200 g rostlinného tuku, 140 g moučkového cukru, 2 vejce, 100 g mletých ořechových jader, 2 polévkové lžíce kakaa, mletou skořici, citronovou šťávu

Postup: Ze všech surovin zpracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout. Potom z těsta vyválíme plát, ze kterého vykrojujeme různé tvary. Můžeme je zdobit ořechovými jádry a potřít rozšlehaným vejcem. Krátce pečeme ve vyhřáté troubě.

Recept pochází z kuchařky Vaříme bez lepku a bez mléka od Táni Bálintové, nakladatelství Ivo Železný Praha 2004 

Lenka Moučková


29.4.2009   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Linecké pečivo z pohankové mouky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 79335.
    Archiv anket.