Jogurtová pěna
Potřebujete: 500 g jogurtu (3,5%), 250 ml šlehačky, 4 plátky želatiny, 50 g cukru, šťávu z jednoho citronu, 1 vanilkový lusk
Postup: Vyšleháme tuhou šlehačku. Vanilkový lusk vydlabeme, želatinu rozpustíme. Všechny ingredience kromě šlehačky rozmixujeme dohladka, poté vmícháme šlehačku. Hmotu nalijeme do mísy a necháme vychladit v ledničce přes noc. Druhý den rozdělíme na porce a podáváme s horkým ovocem.
16.8.2011 Rubrika: Zákusky | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Jogurtová pěna
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sem s tím ....