Krachle s kozím sýrem

Potřebujete: listové těsto, kozí sýr ve formě válečku, pažitku, pepř z mlýnku, vajíčko
Postup: Kozí sýr nakrájíme na kolečka. Pažitku nasekáme nadrobno. Listové těsto rozválíme natenko a rozkrájíme na čtverce. Na jednu polovinu čtverce, který si pomyslně přehneme po diagonále, položíme 1-2 kolečka kozího sýra, opepříme, posypeme pažitkou. Těsto přehneme, okraje přitiskneme. Troubu předehřejeme na 180 °C. Krachle vložíme na plech, potřeme je rozšlehaným vejcem a dáme péci na 15-20 minut. Jíme teplé. Podáváme s hlávkovým salátem.
1.9.2010 Rubrika: | Komentářů 11 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Krachle s kozím sýrem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
Markýza:
.jpg)
sharon: to jsem nezkoušela, já zatím jen ovoce, sýry, salámy, párky, různou zeleninu - ale někoho, ó hrůzo, kam jsem se to dostala
.gif)
Markýza: a kohokoli
.jpg)
evropka: Linda: lístkové těsto má tu výhodu, že do něj můžeš zabalit cokoli

1567: záleží na typu kozího sýra, čerstvý nesmrdí a je lahodný. To ty tvrdé, vyzrálejší jsou chuťově výraznější a štiplavé.

A to já mám kozí sýr moooc ráda a tohle bude ňaminka, ještě kdyby mi to tak někdo upekl...
.gif)
nemusím, díky......řízek je řízek...
.jpg)
Vrazila bych do toho feta sýr a nebo mozná mozzarelu, kozí
.jpeg)
Dala bych např. nivu, tu já ráda, ale kozí sýr nemusím. Bude to dobré

kozí sýr smrdí a nechutná
.jpg)
buhužel,kozu cítím na dálku a nemohumožná balkán nebo akawi by to nahradil