Nakládaný hermelín

Postup: Připravte si sklenici s uzávěrem. Hermelín nakrájejte na kolečka a nakládejte jej do sklenice střídavě s cibulí a paprikou. Nakonec nasypte koření a zalijte olejem. Sklenici dobře uzavřete a nechte v lednici několik dní uležet.
Variant na nakládaný hermelín je mnoho, použít můžete česnek, vlašské ořechy... Podělte se o své osvědčené recepty v diskusi pod článkem.
29.12.2011 Rubrika: Sýry | Komentářů 12 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Nakládaný hermelín
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Objednávám to tady: https://www.kimchiclub.cz/eshop/produkty/27-kimchi-lin-8594182756029.html . Jedná se o českou firmu, která kimchi dělá z lokálních surovin v Česku, ale podle tradičních receptur z Jižní Koreje. Já jsem i členem klubu kimchi, takže mi pravidelně chodí domů zásoba kimchi na celý měsíc. Díky klubu mám dopravu zdarma, pohlcovač pachů do lednice a slevu na produkty.
Naložený sýr v kimchi? To zní docela dobře, kde bych takovou věc mohla koupit? Přes jaké internetové stránky to objednáváte?
To víte, že se prodává. Já si objednávám přes internet naložený sýr v kimchi a to mi hodně chutná. Díky kimchi je tento pokrm bohatý na probiotika, takže velmi zdravý nejen pro zažívací trakt.
Receptů na nakládaný hermelín je opravdu spousta, jen škoda, že neexistuje nějaké řešení pro ženy, které tohle nestíhají. Párkrát jsem si totiž zkoušela koupit v supermarketu již naložený hermelín, ale z toho mi bylo akorát špatně. Opravdu se nikde neprodává nějaký nakládaný hermelín, který by stál za to?
kubikm: evropka: jojo holky, byl hořký. Ten zkažený jsem totiž ochutnala, protože jsem jim nevěřila .
Ale fajn, aspoň vím - možná proto byl tak levný
.jpg)
Zvědavka: přesně,byl přezrálý..ale nikdy není hermelín jen v oleji

Zvědavka: to byl už přezrálý, to je potom hořké...vyhodit je jediné řešení
Hermelín mám ráda - nakládaný i smažený.
Před léty mi dala ochutnat švagrová a byl vynikající. Jen ho dělala jinak, vydlabala, vnitřek smíchala s máslem, česnekem a nasekanými ořechy. Zabalila zpět do staniolu a nechala asi čtyři dny odležet, bez oleje.
Zkoušela jsem to po ní a bylo to dobré a pak jednou do toho oleje a taky nám to chutnalo.
Ale zrovna nedávno - no asi dva měsíce zpět, přivezl syn nějaký Hermelín, tuším značka Aro (už to ve mně nebudilo sympatie). Prý byl velmi levný a koupil tuším 6 nebo 8?? Mně se zdál nějaký moc měkký - táhl se, mazal, ale neochutnávala jsem ho. Se svojí slečnou to nakládali, udělali několik příchutí. A když ho potom chtěli ochutnat, tak zjistili, že všechny jsou zkažené, tak to letělo do ...WC.
Proč se to zkazilo netuším?? Tak nějak si myslím, zda to nebylo tou podivnou konzistencí vnitřku???
Kdysi jsem mohla hermelín, dnes je mně z něho těžko, tak už ho nejím. Ale v obchodě při pohledu na Hermelín v oleji se mně mírně zvedá žaludek.A ještě k tomu cibule...to už by mě vezli.
.jpg)
nakládaný je bombajen ho nikdy nekrájím,dávám olivový olej a né moc,ale sklenici dám na ležato a průběžně otáčím,úplně to stačí
já to nikdy nezkoušela, ani mi to jaksi nenapadlo jíst koupené. Mně se zdá hermelín už tak dost tučný a pikantní