Omeleta s opečenou houskou
.jpg)
Potřebujete: Starší housky, 10 dkg anglické slaniny nebo šunky, 0,25 l mléka, 3 velká vejce, zelené bylinky, sůl, olej či sádlo
Postup: Housky či rohlíky nakrájejte na plátky a nechte pod grilem zezlátnout. Na pánvi orestujte šunku (případně anglickou slaninu). Vejce rozmíchejte, našlehejte metličkou, přidejte mléko, osolte, vsypte bylinky nakrájené nadrobno a nalijte na pánev. Podávejte se zeleninovým salátem a vychlazeným pivem.
Tip: Můžete použít zapékací mísu a vaječnou hmotu nechat srazit v troubě.
12.2.2008 Rubrika: | Komentářů 10 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Omeleta s opečenou houskou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Tak přikusovat bych nemohla, na to už nemám zuby, ale zalít tu opečenou housku, to by šlo, to by mojlo být aj dobré
.jpg)
mě v tý omeletě zcela totálně chybí ten, no ten co patří do pravý šunky s vejci, no ten hemendex no ne ?

.gif)
to se asi servíruje na talíř k tomu,ale můžeš ji k tomu přikusovat čerstvou
Alice.: funkci má, aby toho bylo hodně! Je to normálně opečená houska zalitá vajíčkem.

Jojo, určitě se dá ta opečená houska na pánvičku a zaleje se tou vaječnou hmotou.
Ale kdo chce, může ji přikusovat

na ten chleba prskneš tu omeletku
Ta se asi přidá k té slanině a zalije se to vejci. To je můj názor.

Alice.: to samé napadlo i mě
A ta starší opečená houska se přikusuje k té omeletě, nebo jakou tam má funkci?