Štrůdl "co dům dal"
.jpg)
Ingredience: 1 balíček čerstvého nebo mraženého listového těsta, strouhanka, gothajský salám, asi dvě cibule, čerstvé žampiony, sterilovaná kukuřice (jedna malá plechovka), kečup, 1 červená paprika, kousek nivy, 1 vejce na potření, sezamové semínko.
Postup: Listové těsto rozválíme jako na sladký štrůdl. Posypeme strouhankou, poklademe plátky gothaje, proužky cibule, přidáme nakrájené syrové žampióny, sladkou kukuřici, kečup, na proužky nakrájenou červenou papriku a plátky sýru niva.
Zabalíme, potřeme vajíčkem, posypeme sezamem.
Pečeme v troubě vyhřáté na 210°C dozlatova.
Výborný jako teplá večeře.
Chceme-li jíst štrůdl studený, krájíme až po vychladnutí.
Suroviny můžete měnit podle chuti (uzené, feferonky, hermelín, pórek,...).
Recept nám zaslala čtenářka Lenča.
21.2.2006 Rubrika: Ostatní | Komentářů 15 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5