Reklama:

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Láďa Hruška a jeho „kůžičky“. Inspiruje vás?

Láďa Hruška a jeho „kůžičky“. Inspiruje vás?

Z řadového redaktora Televizních novin se stal takřka fenoménem. A to díky vaření a receptům, které mu posílají diváci a on podle nich před kamerou vaří. Docela by mne zajímalo, jak se na něj, respektive na jeho kulinářské výtvory díváte.

V mém nejbližším okolí si totiž připadám skoro jako černá ovce. Když nahodím řeč na Láďu Hrušku, okamžitě se protistrana začne vůči němu vyhraňovat s tím, že vařit takové prasárny a ještě to propagovat v televizi, by mělo být trestné. A každý hned připomene ony obligátní kuřecí kůžičky (kuřecí kůže naplněné klasickou nádivkou, zabalené a upečené dokřupava). Skoro se až stydím přiznat, že mne jeho recepty často inspirují a několik pokrmů jsem již podle nich uvařila. A vždy se setkaly s úspěchem.

Pravda, na kůžičky jsem ještě odvahu nenašla, ale takové domácí loupáky už doma děláme pravidelně. Teď jsem vyzkoušela ruskou zmrzlinu a taky nám chutnala. Nutela se nám nepovedla, ale to jen kvůli tomu, že jsem poněkud „přepražila“ lískové oříšky, takže byla nahořklá. A tak bych mohla pokračovat. Zkrátka – recepty Ládi Hrušky mi celkově vzato tak příšerné nepřijdou a někdy mám pocit, že ti, kteří ho kritizují a vysmívají se mu, od něj nikdy nic nezkusili.

Jaký postoj k němu máte vy? Zkusily jste podle jeho receptů někdy něco uvařit? A chutnalo vám to? Nebo vám styl vaření, který propaguje, nevyhovuje a nikdy byste se k jeho receptům „nesnížily“?

Blanka


1.8.2014   Rubrika: Život a vztahy   |   Komentářů 82   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Láďa Hruška a jeho „kůžičky“. Inspiruje vás?

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-45 | 46-60 | 61-75 | 76-82
thePlacheck
thePlacheck - 4.8.2014 16:38

My když tlačenku opatrně rozmrazujeme pomalu v lednici tak je vcelku dobrá.A nebo ji místo do těch sáčků naplníme do sklenic a zavaříme a pak je to delikatesa.To samé s klobásama.

 
máša h.
máša h. - 4.8.2014 15:56

Hanča: on to Láďa pořádně dvakrát obalil a uhňácal, aby z toho neměl maglajzsmajlik - 34... ale dobrá tláča ze zabíjačky s cibulí a octem, to je baštasmajlik - 57

 
Hanča
Hanča - 4.8.2014 14:33

sharon: no já musím, když ji chlap nadělá na kila, tak se to sníst do týdne po zabíjačce nedá a mně chutná i z mrazáku

 
Linda
Linda - 4.8.2014 14:17

Hanča: zelatina /rosol v mrazaku desne zpuckovati .... dcera delala dort s ovocnymi kremy a zbyla ji napln tak ji zamrazila, ze z toho bude dobra zmrzlina, to se nedalo vubec jist

 
sharon
sharon - 4.8.2014 14:04

Hanča: z mrazáku je totiž hnusná, to jsem udělala jen jednou a víc NE !!!

 
Hanča
Hanča - 4.8.2014 13:54

no mně ta smažená tlačenka nejde na rozum, přeci ten rosol se musí rozpustit, ale tudle mně překvapil mužskej, když si tlačenku z mrazáku vlastně znova převařoval a nechal tuhnout

 
Tygřík
Tygřík - 4.8.2014 12:24

Jak už tu někdo psal - z jeho receptů by se i dalo vybrat, ale on jako člověk, jak mluví, jaké kašpařinky ten dospělý chlap předvádí, z toho mám osypky...

 
1234-5
1234-5 - 4.8.2014 11:41

obrázek - svickova___hruska.jpg

 
sharon
sharon - 4.8.2014 9:09

Ivi: amíci jsou amíci ti sežerou na co přijdou.....smajlik - 70

 
Ivi
Ivi - 4.8.2014 9:02

máša h.: sharon: Každé jídlo má svého vděčného konzumenta! smajlik - 68 Já bych smaženou tlačenku nejedla, natož abych něco takového vyráběla (řízek je řízek)! Ale jsou horší věci. V jakémsi naučném pořadu jsem shlédla, jak si amíci mixují koktejl z živých zelených žížal. Labužníci dokonce ty zelené žížaly (už nevím, co to bylo za červiska) cpali do krku jen tak. U toho se mi opravdui udělalo nevolno, to nějaká smažená tlačenka nemůže překonat (i když jsem ji neviděla a recept jsem nečetla). smajlik - 58smajlik - 75

 
sharon
sharon - 4.8.2014 7:57

smažená tlačenka ...už ten název ..brrrr.smajlik - 76...i když švagr si to dělal a chutnalo mu to asi proto že švagrová moc vařit neumí....smajlik - 26

 
máša h.
máša h. - 4.8.2014 7:48

orinka: na nic se neupínám, recepty jsem viděla sotva tři a celej Láďa Hruška je mi šumafuksmajlik - 31... ale z tý smažený tlačenky se mi fakt udělalo poněkud šoufl, jen jsem to vidělasmajlik - 65

 
Badi
Badi - 4.8.2014 7:48

Copak Láďa Hruška, na mimibazaru se taky najdou chuťovkya mnohdy i horší...

 
Ivi
Ivi - 4.8.2014 5:39

orinka: Normálně bych do toho mlčela, ale nedá mi to se neozvat. Tahle debata snad není o zdravém jídle. Takže tahat sem řízky, protože nejsou zdravé je nefér. Pečené kůže taky nejsou nic moc zdravého. A čerstvý řízek, smažený ve vysoké vrstvě tuku je nejlepší, rozhodně lepší než smažený na troše tuku v troubě - tam nedostane tu správnou nadýchanou kůrčičku. A myslím, že asijské a dokonce i v americké kuchyni se najdou recepty, které by stály za vyzkoušení. Je krátkozraké všechny odmítat šmahem. smajlik - 61smajlik - 54

 
1234-5
1234-5 - 3.8.2014 21:43

orinka: Anahir: viz: TULI - Evča a spol ....smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 47smajlik - 47smajlik - 47

 

Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-45 | 46-60 | 61-75 | 76-82
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 80377.
    Archiv anket.