Gnocchi se zelím a slaninou
Potřebujete: 2 půlkilová balení gnocchi, 2 cibule, 500 g kysaného zelí, 200 g anglické slaniny vcelku, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky mletého kmínu, vývar, máslo, sůl
Postup: Cibuli nakrájejte nadrobno, slaninu na kostičky a společně je opečete na másle dozpatova. Přidejte propláchnuté zelí, kmín, cukr a zalijte trochou vývaru. Duste, dokud nebude zelí měkké a na závěr dochuťte solí. Gnocchi uvařte podle návodu a vše promíchejte.
23.5.2012 Rubrika: Těstoviny | Komentářů 27 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Gnocchi se zelím a slaninou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.evropka: IVUSKA 56: A to je deláte jako prilohu (viz knedle) a nebo vsechno smichate dohromady viz recept? Holky maji rady brknedle, mohla by to byt zmena
Já je dělám s kuřecím masem, špenátem a smetanou, je to mňamka
já je v životě nekoupila, dělávám halušky....
já je dělám s rajčatovou omáčko,bazalka a parmazán
Linda: TO MÁš jako bramborové knedle.....ale jsou hrozně syté
Nedávno jsem videla gnocchi i u nás a premyslela jsem co s nima ....mohla bych je ted koupit a vyzkouset
taková variace na halušky se zelím