Plněný hermelín

Potřebujete: 2 hermelíny, lžíci změklého másla, stroužek česneku, vlašské ořechy, olivový olej, alobal
Postup: Hermelín rozpůlíme a lžičku vydlabeme měkkou zralou část. V misce ji smícháme se změklým máslem, prolisovaným česnekem a nasekanými vlašskými ořechy (množství volíme podle našich chuťových zvyklostí). Důkladně promícháme a naplníme zpět do vydlabených hermelínových půlek. Položíme na alobal, potřeme olivovým olejem, pevně zabalíme a necháme odpočívat do druhého dne v lednici. Druhý den krájíme na trojúhelníčky, podáváme s čerstvou bagetou a vychlazeným pivem.
Spolu se čtenářkou Ájou přejeme dobrou chuť. Děkujeme za zaslaný recept.
15.6.2010 Rubrika: | Komentářů 26 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Plněný hermelín
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..jpg)
to vypadá báječně, úplně slintám .-...
.jpg)
manka: víš co,za pokus to stálo

evropka: ony ty ořechy tam prostě patří, mandle patří do čokolády
.jpg)
Jarča*: jaru,bez česneku je to mdlé......manka: posledně jsem dala mandle ,páč ořechy nebyly,ale

Jarča*: to můžete, když to budete jíst oba.

Na první přečetení se mi zdálo, jestli to není spolu s tím česnekem až moc "aromatické" - ale asi to zkusím, akorát se pak s asi nebudem líbat

tohle dělám a pořád zvyšuju dávky, protože nezůstane na talířku dýl, než 10 minut. výborný