Vánoční vinná klobása
.jpg)
Potřebujete: Vinnou klobásu - minimálně 1 metr, mouku, vejce, strouhanku, špejle, olej na smažení
Postup: Vinnou klobásu omyjeme, pokrájíme na stejně dlouhé kusy a každý kus stočíme do šneka. Křížem propíchneme špejlí (aby se nám při smažení nerozpadla), obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.
"Usmažená klobása je výborná i za studena," dodává kominice. Děkujeme za vánoční recept.
4.12.2009 Rubrika: | Komentářů 27 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vánoční vinná klobása
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
já se červenám, ale ještě jsem ji nikdy nedělala ani nejedla, je to fakt tak dobrý? Budu muset vyzkoušet
.gif)
, nevím, jestli se u nás prodává

Miluju vinnou klobásu!
.jpeg)
Jo, jo, dělám a je to bašta. Kdysi jsme měla stavy, že vidina klobásy a bramborového salátu ve špajzu mě v noci vzbudila a musela jsem si jít vzít,jinak bych neusnula
Almega - 4.12.2009 9:15 - na obrázek nekoukej, jen si to představ
já tu vůni i cítím
.jpg)
já ji balím jenom v hladké mouce a je moc dobrá, ale na štědrý den jíme rybu se salátem

Ale na ilustračním obrázku je nějaký jiný buřt nebo co...

No jo, už vím co bude v sobotu k obědu