Smažený celer

Potřebujete: 8 tenkých plátků celeru, 4 kolečka salámu, 4 plátky eidamu, trojbal.
Postup: Čerstvě ukrojené plátky celeru uvaříme v osolené vodě téměř do měkka, vyjmeme je, necháme dobře okapat. Potom vždy mezi dva plátky celeru vložíme salám a sýr, obalíme v trojbalu a 2–3 minuty smažíme při teplotě asi 170–180 °C. Podáváme s tatarskou omáčkou, brambory a zeleninovým salátem.
10.1.2013 Rubrika: Zelenina | Komentářů 28 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Smažený celer
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Ještě jsem to nezkoušela, ale může to být dobré. Miluju sterilovaný celer nakrájený na kostičky ve sladkokyselém nálevu. Prodává se v třídecových sklenicích a je moc dobrý, takový hladký a lahodný. Sním celou sklenici na posezení.
.jpg)
Celer ja rada, to bych mohla vyzkouset

Já ho dělala nedávno poprvé....bratr s rodinkou jsou nemasožravcitak mě to poradil....a jíst se to dalo, mám povolení zařadit celer do jídelníčku
a plátky jsem taky trochu předvařila
Pampeliška: starší celer je hodně tvrdý a já dělám plátky širší, abychom nejedli jen ten obal
ten smažený celer u nás dělávám často, nemusíme tam mít ani sýr ani salám. Jen je potřeba to hlídat a nepřevařit ho, pak se s ním špatně pracuje.

Někdy si na něj vzpomenu a udělám si ho, když obaluju malému květák. Obaluji ho samého a dělám tak tenté plátky, že není potřeba vařit.

obaluji syrový, nevím, proč bych ho měla vařit, a dokonce do měkka

máme rádi, nedávám salám.