Smažený hermelín

Potřebujete: hermelín, uzeninu (šunku, šunkový salám, uherák s parmezánem nebo se zeleným pepřem, apod.), trochu hořčice, mouku, vejce, strouhanku, olej na smažení
Postup: Hermelín rozkrojíme na dva stejně silné disky, vnitřní část potřeme hořčicí, dáme kolečko salámu. Disky k sobě opětovně přiložíme. Obalíme dvakrát v trojobalu z mouky, vejce a strouhanky. Smažíme. Podáváme s bramborovou kaší, listy hlávkového salátu a dobře vychlazeným pivem
21.4.2009 Rubrika: Dnešní recept | Komentářů 30 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Smažený hermelín
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
Smažený hermelín je výborný , miluju ho, a obalený dám na půl hoďky do mrazáku, pak smažím, nevyteče....

a hermelín v bramboráku to je teprve mňamka

Takové jídlo bych nevzala do úst,nejím plesnivé a smradlavé sýry..........

Linda: Opravdu stačí když ho 2x obalíš a nic nevyteče. Takhle to praktikuju už léta.
.jpg)
Tohle jsem chtela uz milionkrát vyzkouset, ale pravý hermelín je v nedohlednu. Do vsech receptu místo hermelínu pouzívám ruzné druhy brie sýra, ale bojím se pouzít ho na opékání, prece jenom rozteká se rychleji a bojím, jak by to dopadlo

Cinderella: Aby se mi sýr neroztekl, tak ho obaluji 2x ve strouhance. Je pevnější a neteče.

zní to dobře, ale dobrovolně se tohoto receptu zříkám neboť se mi hermelín vždycky při smažení rozteče i kdybych se na hlavu postavila
Hermelín je pro mě těžký na žlučníK, ale může to být mňamka.

To žerůůůůůůůů

to můžu