YXH:
sharon: To je moc dobre, ze se o tebe tak staraji. Davej na sebe pozor. Prlitla bych na gulasek, ale momentalne nesmime U nas kacena, br knedle a zeli
a já bramboráky a našrotovala jsem do nich párky, snědla jsem dva a zbytek poslala vnukovi......byla tu dcera s nákupem....mě nechce vzít do Globusu , prý má o mě strach.....dělá jako bych byla stará bába....a potočila mi všechny hodiny na letní čas.....jupííí......zítra vařím guláš z krkovice a co dům dal + čerstvý knedlík....
Dneska asi burty a chleba, je konecne hezky a bude taborak
YXH:
sharon: Mas pravdu, ja taky. Koreni podle huby
Terkina: MYSLÍM ŽE VAŘÍM SKVĚLE I BEZ DAVÍDKA...
Linda: sharon:
Na www.korenioddavidka.cz je spousta receptů, podle kterým se můžou vařit skvělá jídla.
denda04: sharon: jasne ze na pidi ruzicky, ta krupava strouhanka je na tom to nejlepsi
denda04: taky na malé........
sharon: taky ho chvilku povařím studený obaluji ,ale jen ve vajíčku a struhance v mouce neeeee j u nás na malé růžičky to mám nejraději
Tak já třeba ráda vařím s Davídkovým kořením. Je bez soli a glutamátu.
Vcera pecene kure, dneska zbytky zabalim do tortily a k tomu mrkvovou polevku.
Linda:
sharon: diky , ted uz je sezrany , ale az budu obalovat priste tak vyzkousim
má různé druhy i samostatně.....
2x nééééé...............
já mám ráda STUPKOVO KOŘENÍ......je na EVA.CZ......
Linda: zamrazím na tácku aby se neslepil až zmrzne tak ho sesypu do sáčku a pak nechám chvíli venku povolit a hážu do fritáku......
Linda: zamrazím na tácku aby se neslepil až zmrzne tak ho sesypu do sáčku a pak nechám chvíli venku povolit a hážu do fritáku......
Lidunkaaa: https://www.koreni.cz/
Lidunkaaa: nevim co mas na mysli kvalitnim? Koreni je koreni, kupuji pouze zakladni a bylinky pestuju sama a sama i ruzne micham. Jinak je pry kvalitni od Antonina, ma prodejnu v Plzni (mozna i jinde) a jinak po internetu a nebo pres prodejce (i tady na SZ je nekolik prodavajicich)
sharon: taky ho nejdriv ovaruju...hele to me nenapadlo dat ho obaleny do mrazaku .... a nechavas ho pak roztat a nebo hazis do oleje tak jak je zmrazeny?
Lidunkaaa: to je široký pojem.....koření na co???
Co nějaké kvalitní koření? Děti jsou doma, často vařím.
Linda: naobaluj si ho víc jak bude čas a do mrazáku a pak jen do fritáku......já nevím jak kdo ale já ho napřed trošku ovařím v osolené vodě a jak vychladne tak obalím.....miluju i jen tak po studenu a bez ničeho......
ja si udelala k obedu obalovany kvetak s dovozovou tatarkou. Miluju ho a bezne se k nemu nedostanu, abych kdyz vecer prilitnu domu se obalovala s kvetakem pro me a delala neco jineho pro vikinga fakt nehrozi. Ted pracuji vetsinou z domova a tak si delam smankovni obedy misto mazaneho chleba , ktery mivam bezne s sebou do prace
tady je vítr jako kráva........budu mít filé na másle s česnekem,bramborem..... za chvíli přijedou mladí s nákupem....a pak si lehnu a ani se nehnu....
Dneska melo byt kure a kacena, ale jelikoz chrchlam, ta kac kac pocka az bude cela rodina pohromade no a kure bude zitra, protoze jsem ho zapomnela vzit dovnitr a venku mi zase zmrzlo na kost, tak budou karbanatky
sharon: No ten si smakne. Ja vcera dalsi bochnicek chleba a pernik s marmeladou. K veceri chleba, uzene a kysele okurky (ty zabite, ze sklenice)
-- Kompletní archiv diskuse --