Citronová treska

Potřebujete: 4 rybí filety, 3 citrony, máslo, sůl, pepř, petrželu nebo pažitku
Postup: Okrájíme kůru citronů až k dužině, kterou vykrájíme. Šťávu zachytáváme. Do zapékací misky položíme tresku, osolíme, opepříme, poklademe citronovou dužinou, přidáme šťávu a oříšky másla. Vložíme do trouby, kterou jsme předehřáli, a pečeme tak 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem. Sypeme nasekanými zelenými bylinkami.
19.8.2010 Rubrika: | Komentářů 68 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Citronová treska
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..gif)
a je hotovo, pohanka zavařená, zase polévka na dva dny...
.gif)
evropka: polévku dělám dle vlastní fantazie....na másle roztavím 2 kostky droždí, zaleju studenou vodou, přidám trochu strouhané kořenové zeleniny , na kostičky brambor, sůl, kmín,trošku podravky, ke konci nasypu pohanku , povařím dochutím, sežeru......
.jpg)
Sofffie: poslušná ženuška
.jpg)
sharon: polévku neumím,ale pomázanku miluji,snad mi to odpustíš

orinka: ono nejde ani tak o to, když se to vaří, ale spíš když se to pak vaří ve mně...
Sofffie: to je jako s tvarůžkama, když se z nich doma něco dělá, smrad je ohavný po celém baráku, ale potom.... přerazit se to trochu dá, když se v kastrolku vyvaří ocet.
.gif)
orinka: já taky , já taky , já taky , já taky........

orinka: pomazánku miluju, ale od té doby, co mě můj drahý chtěl kvůli následnému efektu vyrazit z bytu, tak už jí nejím
sharon: to neva, ale ten výsledek! Ta chuť, ty zlepšené nervy, blahodárný účinek na pleť....taky mám ráda cokoliv s kvasnicemi. Od buchet až po pomazánku na topinky
.gif)
holky , vařím kvasnicovou polévku...smrad jako v cařihradu
sharon: nu, kdo ví? K reinkarnacím zde čas od času taky dochází
.gif)
evropka: 16:30 ...a já královsky žeru, slušněji se to fakt napsat nedá....
.gif)
evropka: a já kafe s kupou pravé ušlehané šlehačky....
.gif)
orinka: a já Manku....snad to není Kakolina....
.jpg)
sharon: ale já dobře vařím,super peču,úžasně smažím,bohovsky zavařuji,ale co mi jde nejlépe je konzumace...např.teď jsem si ke svačině udělala...kuřecí nudličky zapečené se sýrem brie a parmezánem v paprikovém lusku,smetanové rizoto s brokolicí a salát ze žlutého melouna,sorry musím to jít dojíst
a vůbec, dlouho jsem neviděla Jeřabinku.
.gif)
evropka: když ty holt vždycky písneš co si myslíš, jiná si myslí a písne med okolo huby.....
.gif)
evropka: ale jinak vaříme skvěle , né.....já teda na to vypadám...a vůbec nic mě nerozhází....
.jpg)
Kadla: ne,ale její výraz byl poslední dobou nějaký zastřený,to poznáš že se něco děje to nebudem trpět
.jpg)
evropka: Copak, špatně vařila?