Kedlubnový salát
Potřebujete: 1 velkou kedlubnu, tatarskou omáčku
Postup: Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme dvě vrchovaté polévkové lžíce tatarské omáčky a dobře promícháme.
Tip: podáváme se žitným chlebem
Za recept děkujeme čtenářce Aleně.
25.6.2010 Rubrika: | Komentářů 19 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kedlubnový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.orinka:
sharon: už se stalo, člověk se musí pořád učit!!
orinka: tak nečum, posaď se a vem si koláč...
tož to mě teda dostalo, tak jednoduché? Já, když dělám nějaký salát, třeba ředkvičkový anebo z kedluben, když je jich moc a nevím co s nima, tak pěkně osmažím cibulku na oleji, nastrouhám kedlubnu na hrubém struhadle, promíchám s cibulkou, osolím, okyselím vinným octem, přidám pro zdraví trochu olivového oleje....to teda čučím!
resil: já nejraději řízek a po něm kousek kedlubny.....
evropka: víš co, moje stařenka si tatarku mazala na chleba s máslem......je to možný že je u nás tatarka už tolik let ?
Já z kedlubny nejraději -kedlubnové zelí -mňam !
Elen: no jo, já bych do toho pro barvu strouhla mrkev, na drobno pórek a tak dvě hrsti uvařených drobných těstovin......
sharon: to je jedno, k jídlu je to i tak...
sharon: jak výstižné,gratuluji
to ale není salát, to je kedlub s tatarkou.......
majucha: ale já taky... přijde mi to takové kreativní...
Sofffie:
majucha: dobrej matroš poránu dělá s představivostí divy, že?
majucha: viď?
evropka: no krotím se, to víš, že jo. Stejně jí domů kupuju jen málokdy, protože jak tam je, malá by si jí taky kydala na kdeco