Citronová treska
Potřebujete: 4 rybí filety, 3 citrony, máslo, sůl, pepř, petrželu nebo pažitku
Postup: Okrájíme kůru citronů až k dužině, kterou vykrájíme. Šťávu zachytáváme. Do zapékací misky položíme tresku, osolíme, opepříme, poklademe citronovou dužinou, přidáme šťávu a oříšky másla. Vložíme do trouby, kterou jsme předehřáli, a pečeme tak 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem. Sypeme nasekanými zelenými bylinkami.
19.8.2010 Rubrika: | Komentářů 68 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Citronová treska
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.denda04:
sharon: Ježiš FAKT ,ale to evropka: nééééééééééééééé
denda04: kdyby jen kámoše..... (kamarád taky rád)
sharon: jojo vím ON je super poradce evropka: má dobrého kámoše fakt
denda04: bude, Zdenda už jí to schválil....
talenka: myslela jsem si, budiž jí přáno....
evropka: doufám ,že už bude tá kniha o Tvém vaření brzo
TULI: neni co dodat Krásné Rybičky máš doma
4 filety a tři citróny, Co ta dužina, není hořká, když se peče. Jak jsou to velké filety?
sharon: manka je 14 dní na dovolené, proto tu není
ja miluju vsechny ryby - napr. MANZA je ryba , syn je ryba ...
levíček: losos taky miluju i jiná ryba já jíst ráda
ne fakt - lososa mám ráda - filety na grilu s citronovým máslem, opečenýma bramborama a zeleninoovým salátem bude zítra - mňam
Markýza: jo losos a pstruh já nejraději
Markýza: kvůli KAKOLINĚ...
TULI: