Sardinky na zimu ve dvou kabátech
Norská značka King Oscar přistoupila k razantnímu zásahu do způsobu balení svých výrobků. Vedle změny designu připravila pro své zákazníky celkový, celofánový přebal, ve kterém čeká na konzumenta konzerva s rybím obsahem. Obalu dominuje velký portrét norského a švédského krále, který v roce 1902 propůjčil těmto kvalitním výrobkům své jméno.
Mořské ryby jsou bohaté na životně důležité látky jako bílkoviny, vitaminy a minerály. Pokrmy z ryb jsou nejen dobré, ale jsou také lehce stravitelné a jsou proto součástí mnoha diet. Není pravdou, že zdraví prospěšné látky nalezneme jen v čerstvých nebo mražených rybách. Zdravé jsou i rybí konzervy, protože tělu poskytují látky, které posilují srdce, mozek, kosti a chrání i kůži.
O vynikající rybičky King Oscar můžete nyní soutěžit na našem magazínu. Soutěž najdete v pravé liště.
14.10.2010 Rubrika: Náš domov | Komentářů 24 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Sardinky na zimu ve dvou kabátech
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.majucha: jo takhle ty to teda máštak to teda nevím, mně by to asi jen tak nešlo. Ale určitě ji vyzkouším
manka: původně jsem myslela, že ho dám do nějakýho salátu, ale udělala jsem zkušební ochutnávku, zjistila, že je to dobrý, tak jsem tam tou vidličkou zalovila ještě, zjistila, že je to ale fakt dobrý, tak jsem si ještě nabrala, pak ještě, pak mi přišlo škoda to dát do salátu... a nakonec jsem koukala, že mám před sebou prázdnou konzervu a plný bříško
manka: sežrala jsem ho bez chleba
Taky si pamatuji,že už to tady bylo.Já mám nejraději uzenáčky v rosolu...
majucha: jo, zítra jedu do Globusu, tak se mrknu. a jak jsi ho použila? jen tak třeba na chleba s máslem? nebo na nějaké mňamky?
manka: no, od téhle firmy, kulatá konzerva s lososem. Lahůdka.
majucha: počkej a nějaký konkrétní? já jsem lososa ještě nikdy nejedla. To víš, když máš doma rybáře (a ne jednoho) moc ryb se nekupuje, teda vlastně skoro žádný kromě uzených a v plechu
Mě teda úplně nadchnul ten losos. Snad poprvé jsem měla něco, co mělo tvar, bylo to bez kostí a nebylo to nechutně přesolené.
Pampeliška: no je to tady napsané, ale mně je to celkem šumák, protože jsou fákt dobré
http://ekonomika.idnes.cz/test.aspx?r=test&c=2001M080T01B
Tyto rybičky jsou opravdu dobré, vyhrála jsem je před časem tady v soutěži.
Dávám jim 1.
no, jsou dobrý, až na to, že ty sardinky od Oskara jsou šproty. Totiž ty malý písmenka už skoro nikdo nečte. Zkuste se přesvědčit.
plastovou, ne plsatovou
uááá, už zas to dvojí balení, lidstvo je nepoučitelné vždyť to o těchto sardinkách v přebalu už zde před nějakou dobou bylo (pamatuju si to, páč jsem taky zareagovala ), tak jaká revoluce? na koho v dnešní době v naších podmínkách (upouštím od zemí, kde jásají nad plsatovou lahví, která je pro majitele majetkem s velkým M), toto může zabrat jako marketingový tah? píšete, že rybky jsou dobré, tak to je snad nejdůležitější, nebo se pletu?
Já si taky beru na zimu dva kabáty, abych nenastydla. Nebo aspoň svetr.
Ale náhodou tyhle "olejovky" jsou fakt dobrý
taky máme rádi ryby všeho druhu a v jakékoli úpravě.....sardinky, uzenou makrelku, zavináče,smaženou rybu,kapra- ten sice není mořský a tak ho alespoň posolím mořskou solí....