Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Sardinky na zimu ve dvou kabátech

Sardinky na zimu ve dvou kabátech

Norská značka King Oscar přistoupila k razantnímu zásahu do způsobu balení svých výrobků. Vedle změny designu připravila pro své zákazníky celkový, celofánový přebal, ve kterém čeká na konzumenta konzerva s rybím obsahem. Obalu dominuje velký portrét norského a švédského krále, který v roce 1902 propůjčil těmto kvalitním výrobkům své jméno.

Mořské ryby jsou bohaté na životně důležité látky jako bílkoviny, vitaminy a minerály. Pokrmy z ryb jsou nejen dobré, ale jsou také lehce stravitelné a jsou proto součástí mnoha diet. Není pravdou, že zdraví prospěšné látky nalezneme jen v čerstvých nebo mražených rybách. Zdravé jsou i rybí konzervy, protože tělu poskytují látky, které posilují srdce, mozek, kosti a chrání i kůži.

  • Srdci prospívají nenasycené kyseliny Omega 3, jež působí blahodárně na kardiovaskulární procesy, posilují imunitu a příznivě ovlivňují i nervový systém.
  • Bílkoviny obsažené v jedné konzervě lososa King Oscar pokryjí 40% denní potřeby dospělého člověka.
  • Jedno balení lososa King Oscar stačí pokrýt denní potřebu vitaminu D.
  • Fosfor, fluorid a železo posilují naše kosti.
  • Acetylcholin zase výrazně zlepšuje paměť.
  • Pro zdravou pokožku je užitečný vitamin B.
    • O vynikající rybičky King Oscar můžete nyní soutěžit na našem magazínu. Soutěž najdete v pravé liště.

      king oscar

      Komerční článek


      14.10.2010   Rubrika: Náš domov   |   Komentářů 24   |   Vytisknout

      Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

       

      Diskuse ke článku - Sardinky na zimu ve dvou kabátech

      Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
      Zvolte stranu: 1-15 | 16-24
      manka
      manka - 14.10.2010 12:45

      majucha: jo takhle ty to teda mášsmajlik - 76smajlik - 76smajlik - 68tak to teda nevím, mně by to asi jen tak nešlo. Ale určitě ji vyzkouším

       
      štoudev
      štoudev - 14.10.2010 11:59

      manka: původně jsem myslela, že ho dám do nějakýho salátu, ale udělala jsem zkušební ochutnávku, zjistila, že je to dobrý, tak jsem tam tou vidličkou zalovila ještě, zjistila, že je to ale fakt dobrý, tak jsem si ještě nabrala, pak ještě, pak mi přišlo škoda to dát do salátu... a nakonec jsem koukala, že mám před sebou prázdnou konzervu a plný bříško smajlik - 34

       
      štoudev
      štoudev - 14.10.2010 11:56

      manka: sežrala jsem ho bez chleba smajlik - 34

       
      Almega
      Almega - 14.10.2010 11:54

      Taky si pamatuji,že už to tady bylo.Já mám nejraději uzenáčky v rosolu...

       
      manka
      manka - 14.10.2010 11:36

      majucha: jo, zítra jedu do Globusu, tak se mrknu. a jak jsi ho použila? jen tak třeba na chleba s máslem? nebo na nějaké mňamky?

       
      štoudev
      štoudev - 14.10.2010 11:34

      manka: no, od téhle firmy, kulatá konzerva s lososem. Lahůdka. smajlik - 57

       
      manka
      manka - 14.10.2010 11:22

      majucha: počkej a nějaký konkrétní? já jsem lososa ještě nikdy nejedla. To víš, když máš doma rybáře (a ne jednoho) moc ryb se nekupuje, teda vlastně skoro žádný kromě uzených a v plechu

       
      štoudev
      štoudev - 14.10.2010 11:11

      Mě teda úplně nadchnul ten losos. Snad poprvé jsem měla něco, co mělo tvar, bylo to bez kostí a nebylo to nechutně přesolené.smajlik - 47

       
      manka
      manka - 14.10.2010 11:06

      Pampeliška: no je to tady napsané, ale mně je to celkem šumák, protože jsou fákt dobré

      http://ekonomika.idnes.cz/test.aspx?r=test&c=2001M080T01B

       
      Arna
      Arna - 14.10.2010 10:54

      Tyto rybičky jsou opravdu dobré, vyhrála jsem je před časem tady v soutěži.
      Dávám jim 1.smajlik - 47

       
      Pampeliška
      Pampeliška - 14.10.2010 10:45

      no, jsou dobrý, až na to, že ty sardinky od Oskara jsou šproty. Totiž ty malý písmenka už skoro nikdo nečte. Zkuste se přesvědčit.

       
      Leii
      Leii - 14.10.2010 9:39

      plastovou, ne plsatovou smajlik - 76

       
      Leii
      Leii - 14.10.2010 9:39

      uááá, už zas to dvojí balení, lidstvo je nepoučitelné smajlik - 80smajlik - 80smajlik - 80 vždyť to o těchto sardinkách v přebalu už zde před nějakou dobou bylo (pamatuju si to, páč jsem taky zareagovala smajlik - 68), tak jaká revoluce? na koho v dnešní době v naších podmínkách (upouštím od zemí, kde jásají nad plsatovou lahví, která je pro majitele majetkem s velkým M), toto může zabrat jako marketingový tah? píšete, že rybky jsou dobré, tak to je snad nejdůležitější, nebo se pletu?

       
      štoudev
      štoudev - 14.10.2010 9:28

      Já si taky beru na zimu dva kabáty, abych nenastydlasmajlik - 68. Nebo aspoň svetr.
      Ale náhodou tyhle "olejovky" jsou fakt dobrý smajlik - 57

       
      sharon
      sharon - 14.10.2010 9:16

      taky máme rádi ryby všeho druhu a v jakékoli úpravě.....sardinky, uzenou makrelku, zavináče,smaženou rybu,kapra- ten sice není mořský a tak ho alespoň posolím mořskou solí....smajlik - 77

       

      Zvolte stranu: 1-15 | 16-24
      Sponzori

      Prohledej


      Výherci v soutěžích

      Soutěže na Soutez.cz

        Anketa

        Covid

        Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

        Celkem hlasovalo 77204.
        Archiv anket.