Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  
sharon
sharon - 9.3.2017 15:58

Ivi: taky mě to napadlo ale zdálo se mi to dost tmavý....smajlik - 68................vnuk bude mít 20 že bych se o něco pokusila.....smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 9.3.2017 15:16

sharon: Tipla bych, že malá šiška salámu. smajlik - 58

 
sharon
sharon - 9.3.2017 15:05

Jehlička: super kaktus, co je to tmavé , ten válec ?????smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 9.3.2017 5:14

Jehlička: To je úžasný nápad, to se kolega pobaví! smajlik - 47smajlik - 60smajlik - 5

 
Jehlička
Jehlička - 8.3.2017 21:50

sharon: Ivi: no já bych taky na narozeniny zvolila něco jiného než rozpůlené srdce,ale přání je přání smajlik - 26

 
Jehlička
Jehlička - 8.3.2017 21:48

a něco ne sladké ... pro kolegu do práce na kulatiny.

obrázek - P_20170307_185951abc.jpg

 
YXH
YXH - 8.3.2017 16:55

Alča: Diky za napad, mam boruvky a tvaroh smajlik - 64
Jinak dneska slepici polivka, venku je kosa tak pro zahrati.

 
sharon
sharon - 8.3.2017 13:45

ještě že je to MDŽ.....

obrázek - 17022493_1850561685184232_9019005208389737089_n.jpg

 
Linda
Linda - 8.3.2017 11:15

Alča: je dala bych si ovocne knedliky smajlik - 57, delas mi holka chute

 
Alča
Alča - 8.3.2017 11:01

YXH: slížky s makem jsme meli v pondělí. Vcera nekdo pizzu nekdo ovocne knedliky. Mela to namichane s merunkama,jahodama,boruvky a povidla. Dcera je ve výrobně, tak byly čerstvé.

 
manka
manka - 8.3.2017 9:04

u nás včera na dnes roštěná na houbách, rýže, špaldový koláč s ovocem.

 
YXH
YXH - 7.3.2017 23:24

Ivi: Sisky delam s osmazenou strouhankou a cukrem, s makem delam skubanky, a mam na ne ted taky desnou chut, tak asi pristi tyden. Udelala jsem hodne testa, tak jsem uplacala par bramborovych knedliku, mame je radi s cibulkou a slaninou, ale ta houbovka je taky dobry napad. Diky dobra vilosmajlik - 25 uz jsme ji dlouho nemeli.smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 7.3.2017 22:07

YXH: Bramborové šišky bych si dala, ale se spoustou máku a rozpuštěného másla! smajlik - 60smajlik - 57 Měli jste s mákem? smajlik - 64 A s pirohama jsi mi připomněla Cornish pasty, což je taky jakoby piroh. Už jsem dlouho neměla, asi taky udělám. smajlik - 75 A chystám se na chlupaté knedlíky s houbami, ty máme taky rádi, hlavně velký.

 
YXH
YXH - 7.3.2017 18:07

Bramborove sisky jsou dneska, vcera mexiko. Zitra asi cina nebo pirohy

 
sharon
sharon - 7.3.2017 13:31

u nás dnes vývar s nudličkama a zeleninou , rajská omajda s masem z vývaru - kližka , knedlík.....a bude i na zítra...smajlik - 32

 
sharon
sharon - 7.3.2017 13:29

denda04: smajlik - 75 díky

 
denda04
denda04 - 7.3.2017 8:51

smajlik - 60smajlik - 47smajlik - 58sharon: dortík OK
hodně smajlik - 45

 
Linda
Linda - 7.3.2017 8:25

U nas v nedeli pecene veprove s bramborem a cervenym zelim, vcera jsme dojidali zbytky. Dneska se odpoledne chystam k zubari na vytrzeni moudraku ,takze nevarim a uvidim jestli vubec budu vecer jist nebo ne a viking at si neco namaze a nebo koupi cestou domu smajlik - 42.

 
sharon
sharon - 6.3.2017 19:43

Ivi: vyřídím snaše.......smajlik - 75

 
YXH
YXH - 6.3.2017 16:32

Ivi: Kolacky nadherne smajlik - 64 budu muset premoct lenost. smajlik - 68 Upekla jsem citronove rezy, ale na fotak nedoslo smajlik - 68 Mam je moc rada, ale silene mne z nich palela zaha. smajlik - 65 Rodine to nevadilo, takze to mohli zblajznout bez vycitek
Jehlička: Nadhera smajlik - 60smajlik - 60

 
Ivi
Ivi - 6.3.2017 12:36

sharon: To je moc roztomilý dortík! smajlik - 47smajlik - 5

 
sharon
sharon - 6.3.2017 8:26

u nás včera klasika - řízky a budou i dnes , před polednem jedu na pedikuru tak se pak jen ohřejí.....smajlik - 26

 
sharon
sharon - 6.3.2017 8:25

snacha pekla prostřednímu vnukovi......obrázek - P1550491.jpg

 
sharon
sharon - 6.3.2017 8:23

Jehlička: smajlik - 47určitě pracný k 20 tinám, ale přijde mi smutný....smajlik - 26

 
denda04
denda04 - 6.3.2017 8:21

smajlik - 47smajlik - 60smajlik - 47smajlik - 60Jehlička:

 
Ivi
Ivi - 6.3.2017 5:16

Jehlička: Máš to jako vždy krásné! smajlik - 47smajlik - 60 Ale to rozlomené srdce by mi jako symbol k narozeninám přišlo poněkud nepatřičné. smajlik - 26

 
Jehlička
Jehlička - 5.3.2017 20:50

Pěkný večer.
Tak my dnes měli na oběd srnčí na víně a k tomu knedlík.

Dorty jsou z minulého víkendu, tento víkend jsem prolenošila.smajlik - 31

Rozdvojené srdce byl na přání pro dvojčata , děvčata měla 20 narozeniny.

obrázek - srdce4a.jpg

A malý dortík pro mou sestru Leničku k jejímu svátku.

obrázek - P_20170225_201422a.jpg

 
Haninka
Haninka - 5.3.2017 20:15

Ivi: mňam, ty šátečky vypadají dobře smajlik - 60

 
Haninka
Haninka - 5.3.2017 20:14

My jsem dnes měli kuřecí polévku, nastavovanou kaši s cibulkou a opečeného buřta. Včera bylo kuře na kari se smetanovo-špenátovou omáčkou a těstoviny, večer jsme byli na telecím steaku. Měla jsem plné břicho ještě ráno...smajlik - 20

 
Ivi
Ivi - 5.3.2017 19:49

U nás včera žampionová polévka a vepřové plátky s rýží, dnes čočka na kyselo s volským okem, kyselou okurkou a hromadou smažené cibulky (to abychom se z té zdravosti neosypali). Mlaďas se odstěhoval, tak můžu vařit všelicos, protože už tu nikdo nemrančí, že "tohle" nejí! smajlik - 68 Ke kafíčku a na snídani makovo-povidlové šátečky.
obrázek - Makovo_povidlove_satecky_Z.JPG

 
YXH
YXH - 5.3.2017 17:01

Dneska pokus o smazene kure. Vcera veprove, brambory a asparagus.

 
YXH
YXH - 28.2.2017 15:21

Linda: Jo s tim protlakem to je asi skoro stejne jako s kecupem. Budu ho taky zase jednou muset udelat. Docela jsi mi na nej udelala chut smajlik - 58

 
YXH
YXH - 28.2.2017 15:20

Borsc a asi livance nebo neco takoveho k tomu.

 
Ivi
Ivi - 28.2.2017 12:28

Dneska uvařím k večeři šunkové koleno a slané houstičky. smajlik - 64smajlik - 42

 
Linda
Linda - 28.2.2017 11:50

YXH: tak jsem nakonec udelala s rajcatovym protlakem a okurky jsem dala stranou aby si kazdy pridal sam az na taliri a udelala jsem k tomu ryzi. VIking byl asi v minulem zivote cinan, ten muze ryzi ke vsemu v jakemkoliv mnozstvi smajlik - 68... a mela jsem uspech, pry mohu nekdy zopakovat smajlik - 47

A dneska asi brkase posypana opecenopu slaninou a cibulkou a k tomu nakladana cervena repa

 
sharon
sharon - 28.2.2017 10:16

vařím drškovou z hlívy , smažený hermelín , brambor a okurkový salát........smajlik - 92

 
YXH
YXH - 27.2.2017 16:36

Linda: Delam ho s nudlemi a davam kecup, ne horcici a ani okurky.

 
Linda
Linda - 27.2.2017 12:57

Ivi: tak jsem to procetla a zajimavy smajlik - 47, diky smajlik - 25

 
Ivi
Ivi - 27.2.2017 12:49

Linda: Myslím, že tam správně patří rajský protlak. A ve většině receptů na netu je psaný (hořčici jsem ani nikde nenašla, tu bych tipla tak na mimibazar). Paprika tam myslím přijde také a žampiony i okurky. Našla jsem o tomhle jídle povídání, tak mrkni na tenhle odkaz:

http://www.lidovky.cz/jak-pripravit-rychly-stroganoff-poradi-roman-paulus-pcv-/dobra-chut.aspx?c=A140115_163306_dobra-chut_ape

 
Linda
Linda - 27.2.2017 8:48

Delavate nekdo hovezi stroganof? Hledam inspirace atohle me zaujalo, ale jsem krapatko zmatena smajlik - 16 - nekde je v receptu horcice, jinde je rajsky protlak, nekde pridavaji kysele okurky a jinde papriku a rajcata, nekde k tompu podavaji br kasi nebo hranolky a jinde ryzi a nebo i testoviny. Je mi jasny ,ze kazdy ma svoji variantu ,ale co je sakra v puvodnim receptu???? smajlik - 26

 
YXH
YXH - 25.2.2017 22:10

Dneska kroupova polevka a pak na minutku veprove a k tomu chrest. Zitra skopove a veprove pecene s cesnekem a brambory k veceri. Rano mame spolecnou snidani, tak palacinky, wafle, vajicka, slanina a sunka.

 
YXH
YXH - 24.2.2017 15:09

Vcera oslava vyroci svatby tudiz restaurace. Dneska soupnu do hrnce kus praseci hlavy a bude ovar a chleba.

 
denda04
denda04 - 24.2.2017 12:32

smajlik - 57smajlik - 47smajlik - 58Linda:

 
Linda
Linda - 24.2.2017 7:43

Vcera parizsky biftek na toustu s volskym okem, dneska recka sekana s testovinami, zitra jdeme oslavit neteriny 7 narozeniny, tak doufam ,ze budeme i nakrmeni a v nedeli udelam neco z hoveziho. Koupila jsem skoro 2kg balik a nakrajim to na ptacky a gulas atd a neco rovnou udelam, nejlepe rovnou na dva dny at nemusim v pondeli varit

 
YXH
YXH - 21.2.2017 16:03

Dneska karbanatky, brambory a salat. Zitra nemam zdani. smajlik - 68

 
sharon
sharon - 21.2.2017 10:17

u nás dnes budou nudle na pánev s kachními játry , řapíkatý celer , porek, mrkev a žampiony..........................smajlik - 76co pořád vymýšlet ......

 
Linda
Linda - 21.2.2017 10:07

U nas vcera varil manzel = objednal pizzu smajlik - 34. A dneska bude klobasa s bramborem a cervenym zelim, co mela puvodni byt vcera smajlik - 47

 
denda04
denda04 - 21.2.2017 9:35

smajlik - 57smajlik - 58smajlik - 47Ivi:

 
Ivi
Ivi - 20.2.2017 12:21

catcat: Klíďo si nabídni dvakrát! smajlik - 61

 
catcat
catcat - 20.2.2017 11:31

ale 2x jsem nevařilasmajlik - 58

 
catcat
catcat - 20.2.2017 11:31

Ivi: mňam, s dovolením si nabídnu. Já nepekla, ale v sobotu byly francouzské brambory, v neděli brkaše a minutkový hovězí guláš a okurkový slát. Mladý mi vyjedli všechno do posledního drobečku, jen 1 jogurt po malé mi nechali v lednici. Ale proto jsem vařila, potěšilo mě tosmajlik - 77

 
catcat
catcat - 20.2.2017 11:31

Ivi: mňam, s dovolením si nabídnu. Já nepekla, ale v sobotu byly francouzské brambory, v neděli brkaše a minutkový hovězí guláš a okurkový slát. Mladý mi vyjedli všechno do posledního drobečku, jen 1 jogurt po malé mi nechali v lednici. Ale proto jsem vařila, potěšilo mě tosmajlik - 77

 
YXH
YXH - 19.2.2017 23:50

Dneska jsem varila smajlik - 49 cina objednana na 5 vecer smajlik - 68

 
YXH
YXH - 19.2.2017 23:49

Ivi: Krasny mnam, dekuju.

 
Ivi
Ivi - 19.2.2017 18:41

Zase jsem trochu pekla, tak si nabídněte, kdo máte rádi švestky! smajlik - 61
obrázek - Svestkovy_kolac_Z.JPG

 
YXH
YXH - 17.2.2017 15:11

manka: Linda: Jo paprika tu je bez chuti, barvy a zapachu, a majoranku vozim taky, ta mistni nema chut a vuni. Zkousim ji pestovat, nekdy vyjde, nekdy ne, tak ji radsi vozim. Stejne tak polivky v sacku, jak hrachovou tak gulasovku, a ta se hodi misto papriky, protoze delame klobasy, tak na ne padne hodne papriky, tudiz nahrazuju jak se da. smajlik - 68
Zase na druhou stranu, jsme v Tescu koupilli salsu a chutnalo to jako nedobra majda na spagety smajlik - 68 a kdyz jsem delala cerstvou, tak jsem musela koupit 2 kvetinace koriandru (zelenou nat), protoze ji ve svazku neprodavaji, jenom petrzel. Proste kazdy kraj ma svoje speciality. smajlik - 64

 
Linda
Linda - 17.2.2017 10:22

sharon: nejsem Micurin smajlik - 26... koupila jsem si seminka snad milionkrat a vyrostla mi parkrat a uvadla, nasusila jsem snad jednou. Vloni jsem ji potkala v zahradkarstvi uz jako pomerne velkou rostlinku, zasadila na zahrade, vykvetla, vcelickam moc chutnala. ale listky skoro zadne smajlik - 26. Doufam,ze se rozroste a budu susit letos (teda jestli prezila zimu). Susim takhle oregano, to jsem si dovezla vykopnuty kus od znamych z Jeseniku a rozrostl se primo priserne, ted se ho spiz snazim usmernit aby rostl jenom v zahone jemu urcenem smajlik - 16

 
sharon
sharon - 17.2.2017 10:14

Linda: majoránku pěstuju i na balkoně , postupně stříhám , usuším a odrtím a je to sakra rozdíl od koupené......smajlik - 47, navíc jí dáváme i na zahradu , tam suší manža...........smajlik - 68

 
manka
manka - 17.2.2017 10:06

Linda: nemyslela jsem cyankali, myslela jsem manželkusmajlik - 68

 
Linda
Linda - 17.2.2017 9:42

Ivi: jo a vozim majoranku!!! Ta tu vubec neexistuje

 
Linda
Linda - 17.2.2017 9:41

manka: cyankali se snad grilovat neda smajlik - 16.... ne nejsme, jeho rodina nas letos jeste nenavstivila a tak neni k vuli cemu se hadat smajlik - 42

Ivi: ja kdyz se v 1993 odstehovala do dk tak tady bylo bezne k mani: sul, pepr, paprika (ani sladka ani paliva, neco blize neidentifikovatelnyho mezi), bobkovy list, kari, skorici, kardemomme, vanilkovy cukr a to je tak asi vsechno koreni. A potom ve velkym hypermarketu (neco typu Tesca) mely znackovy koreni Santa Maria, vetsi vyber, ale SILENY ceny. A to bylo vsechno, vic neexistovalo, udela blby gulas bylo neproveditelny. Stejne tak treba kdyz holky povyrostly tak jedly pudink - v dk pouze vanilkovy a cokoladovy, dneska je snad k mani i jahodovy a opet nic vic. Ale nastesti uz u nas pudink nikdo neji tak je mi to sumak <smajlik16. A s korenim je to dneska o milion procent lepsi, hlavne u soukromniku se da splasit neuveritelny, takze si dovaim uz jenom mlety kmin, nove koreni a tu papriku.

 
manka
manka - 17.2.2017 9:10

Linda: nechtěl prozradit? toho bych se i bálasmajlik - 68nejste pohádaní??smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 17.2.2017 7:51

Holky, to by mě vůbec nenapadlo, že nekoupíte obyčejnou papriku. smajlik - 6smajlik - 76 Člověk je tak nějak zvyklý, že tyhle věci běžně jsou. Já teď kupuju vždycky velký pytel Kotányi, ale dřív jsme měli papriku svoji a ta byla nejlepší. Táta napěstoval papriky, usušil a namlel - tak jako domácí žádná kupovaná nebarví.

 
Linda
Linda - 17.2.2017 7:27

YXH: u nas je paprika chutove docela dobra, ale VUBEC nebarvi, ani v oleji se nerozpusti smajlik - 26. Taky vozim velka baleni z Cech, kde ji kupuji na trzich, a nebo mi dovazi kamoska z Madarska a ja si ji pak dovezu do Dk smajlik - 16.

U nas dneska viking hodi na grill neco (nechtel mi vcera prozradit co smajlik - 64) - je mi to jedno, hlavne ze nemusim nic vymyslet smajlik - 16, a ja k tomu udelam jenom michany salat. Na zitra si objednal peceny bucek s bramborem a petrzelovou omackou (mistni specialitka) a v nedeli udelam asi ptacky, mam na ne chut smajlik - 57

 
manka
manka - 17.2.2017 7:14

YXH: ale však jo, vůbec mě nenapadlo, že nekoupíš dobrou papriku.

 
sharon
sharon - 16.2.2017 19:09

u nás dnes hovězí vývar z kusu žebra + večer jsem nastrouhala drobení a polévka s pažitkou mnamka , + smažená aljašská treska + brkaše + hruškový kompot....jsme si šmákli...smajlik - 68

 
sharon
sharon - 16.2.2017 19:07

a já panenku vůbec nekupuji....v globu prodávají tzv. vepřové válečky - mnohem lepší jak celá panenka.....na řízečky , medailonky - super.........

 
YXH
YXH - 16.2.2017 15:54

manka: Kdyz ona mi ta prvni chut poradna evropska paprika do gulase dosla a to co tu prodavaji pod nazvem paprika je bez chuti, tak davam gulasovou polivku chuti cislo 2,3,4,5,6,7,8, 9 10..... smajlik - 68
Kdyz koupim to co tu prodavaji pod nazvem "paprika" vyjde z toho cokoliv, jenom ne gulas smajlik - 68
Jinak pravy pulled pork delam s vlastni bbq omackou v pomalem hrnci. To s gulasovkou spis byl experiment, ale vysel.

 
manka
manka - 16.2.2017 13:32

Ivi: u nás stojí 209,-

já medailonky taky, ale řízek je prostě 1*

 
Ivi
Ivi - 16.2.2017 13:28

Linda: Tady je cenově pečeně v akci cca 110 - 120 Kč/kg a panenka v akci cca 165 - 185 Kč/kg. O plných cenách raději ani nemluvím. smajlik - 76 To se nedivím, že děláš guláš i z panenky, když je poměr cen jak píšeš.

 
Ivi
Ivi - 16.2.2017 13:25

manka: Já panenku nejraději na medailonky. smajlik - 57smajlik - 57

 
manka
manka - 16.2.2017 11:46

jo už to vidím dole u YXH, že dává polívku. nevím v čem je to lepší než naložený, asi v té páté(osmé) chuti? smajlik - 68

 
manka
manka - 16.2.2017 11:45

Linda: je to k vám trošku z ruky, tak si koupím tři panenky a nasmažím mísu řízkůsmajlik - 68ale díky za pozvání.

jaká zas gulášovka? jako polívka v prášku? a proč? to přece stačí naložit přes noc do koření. ale proti gustu, že jo.

 
Linda
Linda - 16.2.2017 8:23

manka: prijed smajlik - 64 kupuju mrazeny, ta silnejsi cast je narezana na spalky, balik kolem 5kg stoji (podle akce) mezi 170-200kr - no nekup to smajlik - 68. Kdyz vezmete ze i blba kotleta (coz je nejlevnejsi maso) stoji v akci kolem 50 za kilo, tak proc nedelat gulas z panenky smajlik - 68

YXH: delavam pulled pork z krkovicky - koupim celou nejakych 2-2,5kg a napatlam smesi koreni, necham 24 h ulezeta pak na 10h do trouby smajlik - 57. Az priste pojedu do domoviny koupim gulasovku v sacku a vyzkousim smajlik - 47

 
manka
manka - 16.2.2017 7:38

Ivi: z panenky jsou nejepší řízečky, mňam. jen kdyby to prase mělo těch panenek víc smajlik - 68

 
YXH
YXH - 15.2.2017 17:47

Linda: Zkus tu panenku dochutit gulasovou polevkou z pytliku. Dela to zazraky smajlik - 68 Tady je panenka taky dost lacina, tak jsem delala neco jako trhane veprove (ci jak se tomu u vas rika). (pulled pork), ta gulasovka se do toho papundeklu vcucla a bylo to moc dobre, (soudim podle toho, ze to bylo sezrano rychle a do posledni kapky).smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 15.2.2017 17:00

Linda: U nás bylo období, kdy jsem dělala guláš a spoustu dalších věcí z vepřové pečeně, protože z ničeho jiného mi ho synek nejedl. smajlik - 75 Už ho to naštěstí přešlo. Panenka na guláš mi přijde jako svatokrádež! smajlik - 68

 
sharon
sharon - 15.2.2017 14:44

Linda: smajlik - 68........jsi kuchařka , nelži, vaříš co jíte a máte rádi.....................smajlik - 47

 
Linda
Linda - 15.2.2017 14:21

sharon: on musi mit dreveny prase - z ceho mam tak delat gulas abych pulku masa nevykrajela a nevyhodila smajlik - 26. Navic dansky prasata moc tuku nemaji (neptej se me jak to delaji smajlik - 16) a na tradicni jidla typu ohanka nebo koleno musi clovek k reznikovi a koupit za nekrestansky peniz a on to pak stejne neze... ,pardon nepapa smajlik - 26. Jediny co je jakztakz prorostly je bucek, ale to je narodni jidlo a dela se spesl (jednou za krasnych dob kdyz byl viking na lodi jsem z neho serizla kuzi a udelala si ho po cesku smajlik - 57), ale prave proto ze je to narodni jidlo tak stoji pomalu dvojnasobek nez panenka. A jeste je obcas k mani krkovice, tu kupuji vcelku a delam ji pomalu pecenou a to je pak nebo v hube, jak se tuk pomalu rozpousti a vsakuje do libovyho masa smajlik - 57... a k tomu vsemu si pripocti, ze ja nejsem zadna valna kucharka a vyjde ti z toho zazrak, ze jsme to dosud prezili smajlik - 34

 
sharon
sharon - 15.2.2017 14:11

Linda: čoríízo znám......ale co blbneš guláš z panenky ????.....................to jsem fakt neslyšela....ale proti gustu....dík za mýho chlapa ten co uvařím to sní a ještě si přidá...smajlik - 68smajlik - 68

 
Linda
Linda - 15.2.2017 9:14

sharon: ten muj viking ma chlupaty jazyk plny blbych kecu, zaplat panbuh za chilli, to zamaskuje hodne smajlik - 16. Koleno, zabijacku apod by nevzal do pusy, ja delam gulas z veprovych rizku nebo panenky apod a hazim do toho spoustu slaniny (aby to melo vubec chut) smajlik - 76, ted objevil chorizo (paprikovou spanelskou klobasu) takze tu taky obcas pridavam nakrajenou na male kousky a osmahnu spolecne s cibuli hned na zacatku a doda tomu zajimavou chut smajlik - 47

 
sharon
sharon - 15.2.2017 9:07

Linda: já ted dělala guláš z vykostěnýho kolena - vepřovýho- a můj moravák se olizoval až za ušima , prý že to bylo jako zabíjačkový guláš............šoupni do něho kuličky jalovce , lžičku kurkumy , bobkový list , namačkaný česnek, papriku , trochu kečupu......pozná prd.....smajlik - 68

 
Linda
Linda - 15.2.2017 8:59

sharon: zajimavy napad smajlik - 47.... veprovy gulas vikingovi???? Hmmm to bude zase akce, ale napad je to dobry, popremyslim nad nim jak ho zprovozdnit smajlik - 64. Podle vikinga je gulas pouze z hoveziho a pouze s brkasi, jinak to neni gulas, ale soupnu do toho papriku / rajcata apod a hodne papriky a muzu to vydavat za nejaou madarsko specialitu smajlik - 16

 
sharon
sharon - 15.2.2017 8:56

Linda: však uvař kastrol vepřového guláše a do své části přidej to uvařené zelí.....já ho tedy vařím zvlášť a pak ho do guláše vmíchám...........takže to jde......smajlik - 75

 
Linda
Linda - 15.2.2017 7:25

Segetin bych si dala smajlik - 57, budu muset vymyslet neco vikingovi (ten ho neji) a udelam si kastrol sama pro sebe smajlik - 57

U nas vcera a dneska pizzovy bifteky s vrtulema

 
Ivi
Ivi - 14.2.2017 15:45

denda04: Segedín bych si dala! smajlik - 47smajlik - 57 Já ho nedělám, velký o něj nestojí a občas ho má v práci a mladý ho vůbec nejí.

sharon: To se máš! smajlik - 75

 
sharon
sharon - 14.2.2017 15:33

Ivi: my máme naštěstí šatnu jako místnost kde mám stůl a vše tam , patní hrnec , fritovací, pekárnu, elekt.struhadlo , lis na citrusy.....no prostě ukládací bordelmístnost.......momentálně tam je i asi 15 balíků novin a časáků pro děcka do školy sběr.....smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 14.2.2017 12:59

obrázek - fotka_ctvrtina(238).jpg

obrázek - fotka_320(568).jpg

 
denda04
denda04 - 14.2.2017 12:58

u nás dnes segoš včera řízkya křídla kuřeci

obrázek - fotka_ctvrtina(237).jpg

 
denda04
denda04 - 14.2.2017 12:58

sharon: smajlik - 58smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 14.2.2017 12:11

sharon: Máš pěkný parní hrnec! smajlik - 47 Taky by se mi hodil, ale nemám na něj místo.

 
Ivi
Ivi - 14.2.2017 12:10

U nás dnes sekaná svíčková s knedlíkem. Dělala ji občas maminka, když jsem byla malá a já ji milovala. Už se na ni chystám strašně dlouho, tak konečně dneska. smajlik - 68 Na zítra hovězí guláš z kližky s chlebem.

 
sharon
sharon - 14.2.2017 11:50

u nás dnes masové kulky v parním hrnci + rajská omajda + těstoviny...................obrázek - 1334922697_4631(8).jpg

 
catcat
catcat - 14.2.2017 11:12

Ivi: tak to já bych si s dovolením nabídlasmajlik - 57

 
sharon
sharon - 13.2.2017 22:40

Ivi: jo,jo skořici taky tu máme rádi.....smajlik - 47, zlákalas mě , všechno mám tak upečusmajlik - 57......jen jak dojíme oblíbenou buchtu se strouhanýma jablíčkama v těstě......

 
Ivi
Ivi - 13.2.2017 20:27

sharon: Ano, dávám i povidla a skořici atd. A v těhle mám na máku i rozpůlené švestky. smajlik - 64

 
sharon
sharon - 13.2.2017 20:01

Ivi: mňam , vypadají žravě smajlik - 47 , vmícháváš do máku i povidla ? já ano, uvařím mák + povidla + rozinky.......

 
YXH
YXH - 13.2.2017 17:49

Ivi: Dekuju, mak mam moc rada smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 13.2.2017 15:26

catcat: To jsou makovky.

 
catcat
catcat - 13.2.2017 15:12

Ivi: to je slané nebo sladké?

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 80022.
Archiv anket.