Rýžové krokety
Potřebujete: 2 šálky vařené rýže, 1 lžíci másla, 1 cibuli, 1 šálek pečeného nebo vařeného masa a, 2 vejce, strouhanku, 2 lžíce mléka, olej, zelenou pterželku
Postup: Na másle osmahněte na drobno nakrájenou cibuli, nechte vychladnout a přimíchejte do ní nasekanou zelenou petrželku. Přidejte uvařenou rýži, na malé kousíčky nakrájené maso a dva žloutky. Promíchejte. Prkénko posypte strouhankou a tvořte na něm krokety, obalte je v rozšlehaných bílcích nastavenými trochou mléka, strouhance a smažte dozlatova. Podávejte k zeleninovému salátu.
19.7.2011 Rubrika: | Komentářů 14 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rýžové krokety
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.jednou se mi podařilo zcehka "připálit" čínskou rýži. Vařená v kuřecí v polévce a zeleninou.Bylo to tak vynikající, že jsem ji opekla i z druhé strany programově a doma je velice žádoucí.
Kadla: nebul,dopneš kalhoty!!typuju to na vyšetření ucha když nemůžeš jíst
je dobré vzít na to kulatozrnnou rýži, tak se nerozpadává a krokety hezky drží pohromadě.
Kadla: to není dobré chodit na recepty
Já bych si dala cokoliv, i kdyby v tom byly piliny... Od včerejška "nežeru", páč musím před vyšetřením být 24 hodin hladem ... Uááááááá.
evropka: a já bych si to dala zrovna s tím masem - třebas kuřecím
evropka: souhlas
sharon: Neee , ale mám přístup do redakčního systému
Kadla: takže ty jsi Lenka Moučková ?
Kadla: téééda, rychlostí blesku...
sharon: Opraveno
DOBRÝ,ALE URČO BEZ MASA
asi by se mi s tím nechtělo patlat...ale dobré to být může...
asi ..mléka.....