Špagety s tuňákem
Potřebujete: balíček špaget (pokud chcete mít jídlo opravdu zdravé, můžete použít celozrnné), 150 g tuňáka ve vlastní šťávě, 120 g nakládaných loupaných rajčat, 10 g parmezánu, bazalku, cibulovou nať, bylinky podle chuti, sůl
Postup: Špagety uvařte podle návodu. Tuňáka s rajčaty ohřejte a ochuťte bazalkou, případně dalšími bylinkami podle toho, co máte rádi. Každou porci posypte nastrouhaným parmezánem a posypte nasekanou cibulovou natí (nemusí být).
19.3.2012 Rubrika: | Komentářů 23 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Špagety s tuňákem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Milda3: mas pravdu .... NEKDE MAM ULOZENY OBRAZEK SE SPAGETAMA ...
ale nasla jsem jeden poucny - kdo neumi TOCIT
TULI - 19.3.2012 13:24 na tom obrázku to vypadá,že kdyby měl pokračování tak se u tý pizzi poperou a ne že točej
sharon: kdysi tady byl výborný recept na červivou bábovku = uvařené špagety, špenát, sýr, vejce atd. se všecko pomíchalo a upeklo v bábovkové formě. Pokrájené to doopravdy vypadalo jako prolezlé červíky, moc dobré. To by tě určitě nedusilo
TULI: no dovol, moje vnoučata jsou slušně vychovaný, ty vědí kam se cpou špagety....................
a točit nebudu, se mi točí hlava.....
Lissie: já zas ujizdim na kolinkách a makaronech a nejsem shopna to sama sobe logicky vysvetlit , vzdyt by to melo byt vsechno stejny
Linda: No to jo, ale mě stejně nejvíc chutnají špagety. Popř. ještě penne. Nevím proč, i když je tó těsto stejné, tak ta chuť jednotlivých tvarů se mi zdá různá.
TULI: Fotka . Já teda absolutně neumím s lžící a vidličkou, ani na těstoviny, ani na palačinky. Jak to vždycky v restauracích vnucují, tak bych je nejraději vystřelila na mars, příbor je příbor, tím sním cokoliv.
sharon: sharon: 11.24 - neni to to tvoje vnouce ????
zrovna dneska to mame na obed !!! ale taky udelam nejake KRATKE testoviny ....
spagety jsou nahodou fantasticke SHARONKO .... vem si lzicku a vidlicku a toc a toc ...
sharon: ale nakonec je to stejny testo spageta, vrtule, roura, vzdyt je to sumafuk
evropka: a trochu sole....
Linda: jo, když jsem je vařívala kvůli vnučce tak jsem si je krájela..........máme raději vrtule, na těch ulpí víc omáčky a člověk se tak nenadře.............
Už jsem o tom slyšela i četla, ale pořád nevím,jak by mně chutnal teplý tuňák.
a bílé víno
občas udělám ale doporučuji pro chuť čerstvou chilli papričku aby to trošku mělo chut
sharon: si je nakrájej
sharon: No nesmíš mít bílé triko při konzumaci....
Špagety já můžu....ale nejradši mám klasiku s mletým masem
Also: ne, ne ..mi vadí ta délka.... ..u špaget....
sharon: To se musí dát víc omáčky....
já se špagetama dusím...