Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Špenát v těstíčku

Špenát v těstíčku

 

Potřebujete: 600 g špenátových listů, 200 g mouky, dvě vejce, ¼ l mléka, olej.

Postup: Špenátové listy dobře opereme a rozložíme na utěrku, kde je necháme oschnout. Pak vždy tři až čtyři listy složíme na sebe, přehneme a namáčíme v těstíčku, které jsme připravili z mouky, vajec a mléka. Smažíme na oleji.

Lenka Moučková


28.6.2012   Rubrika: Zelenina   |   Komentářů 15   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Špenát v těstíčku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Ťapina
Ťapina - 28.6.2012 21:21

Já nějak k těm rostlinám smaženým v něčem nemám důvěru, ať je to kosmatice, jitrocel, nebo špenát. A na špenát existuje tolik dobrých způsobů použití.

 
TULI
TULI - 28.6.2012 13:48

manka: 10.51 smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
sharon
sharon - 28.6.2012 11:05

PEGG: 8:45............máš moje symfonie...smajlik - 16smajlik - 16smajlik - 16

 
sharon
sharon - 28.6.2012 11:04

nestačím zírat...............smajlik - 63smajlik - 63

 
manka
manka - 28.6.2012 10:51

no ona i hadra od nádobí se dá obalit a usmažit.

 
Bellana
Bellana - 28.6.2012 10:22

IVUSKA 56: Nedávno jsem podle receptu z netu dělala kapustové listy v těstíčku. Za čerstva to nebylo špatné. Vystydlé nestály za nic. Ale jsem ráda, že jsem to vyzkoušela.

 
monja
monja - 28.6.2012 9:13

ble ble smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
PEGG
PEGG - 28.6.2012 8:45

Nejlepší zelenina je pro mě pasírovaná přes prase a není nad pořádný vepřový řízek, nejraději z krkovičkysmajlik - 57smajlik - 61

 
loupák
loupák - 28.6.2012 8:45

manka:smajlik - 34smajlik - 34

 
evropka
evropka - 28.6.2012 7:46

manka: já to říkám furt že lenka je veselá kopasmajlik - 34

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 28.6.2012 7:13

Vždyť tam ten španát není určitě ani cítit, je to mastné a bez chuti a zápach.smajlik - 66

 
manka
manka - 28.6.2012 6:56

ale to už si z nás Lenko Moučková fakt děláš kozy ne?

 
evropka
evropka - 28.6.2012 6:28

akorát že ten špenát stojí víc než maso..

 
Alice.
Alice. - 28.6.2012 6:25

No, tady u nás se smaží v těstíčku i cheescake a tyčinky Mars a jiné hodnoty. Díky, nechci, ale proti gustu...špenát nejradši syrový. smajlik - 35

 
orinka
orinka - 28.6.2012 6:15

není to blbost, takhle mordovat špenát?smajlik - 76

 
dadka
dadka - 28.6.2012 1:56

Bez soli , pepře a česneku?

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77200.
    Archiv anket.