Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Potřebujete: konzervované třešně či višně, 15 dkg hladké mouky, 20 dkg cukru, 3 celá vejce, 1/2 l mléka, špetku soli

Postup: Nejprve smíchejte sypké suroviny (mouku, cukr, sůl) a přidejte tři celá vejce. Přilijte mléko. Těsto má mít takovou hustotu jako těsto palačinkové. Třešně (nejlépe odpeckované) smíchejte s těstem a vlijte do formy vymazané máslem a vysypané strouhankou. Nejpozději za půl hodiny bude koláč hotov, pečte na 180 °C.

Redakce


11.4.2017   Rubrika: Moučníky   |   Komentářů 33   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Třešňový koláč

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-34
kubikm
kubikm - 21.9.2017 21:20

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

 
kubikm
kubikm - 21.9.2017 21:19

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

 
kubikm
kubikm - 21.9.2017 21:18

PRYČ S TÍM....................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 
kubikm
kubikm - 21.9.2017 21:17

TA BLBÁ REKLAMA S AUTEM TU ŘVE CELÉ DNY............A TOHLE TU VICÍ A VISÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

 
kubikm
kubikm - 21.9.2017 21:17

NECHCETE SEM KONEČNĚ DÁT NĚCO JINÉHO?
OD DUBNA TO TADY VISÍ.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 
Elí
Elí - 24.6.2017 22:26

NO NEVÍM,ALE ASI BYCH SE DO TOHO ANI NEPOUŠTĚLA.150 GR MOUKY NA PŮL LITRU MLÍKAsmajlik - 26smajlik - 26

 
YXH
YXH - 24.5.2017 14:31

krasaka: Kdepak holka, na tohle se snad ani plisen chytit nemuze. Ta bakterie prileze, vidi to, odplivne si a maze dal smajlik - 68smajlik - 68

 
krasaka
krasaka - 23.5.2017 20:45

smajlik - 61 tak nevím - dle mne ten TŘEŠŇOVÝ KOLÁČ musí nutně mít za měsíc a půl zeleno-fialovou vrstvu penicilinu smajlik - 76smajlik - 48
BRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrBRbrsmajlik - 72smajlik - 72smajlik - 72smajlik - 72smajlik - 72smajlik - 72smajlik - 72

 
YXH
YXH - 18.5.2017 0:09

Kozoroh18: Tak to jo, ja myslela, ze se ti libil ten muj "zazrak"smajlik - 68 Kolac z rebarbory bych si dala taky. smajlik - 57

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 10.5.2017 23:18

YXH - 4.5.2017 23:44
to já se tu kochala pohledem na to množství posvícenských. Ten třešňový nechci. Mám již pěknou rebarboru tak budu péct.

 
YXH
YXH - 4.5.2017 23:44

Kozoroh18: Kdepak, tresnova nadhera sla rovnou do kose smajlik - 68smajlik - 68 Na posvicenecke kolace si budes holka muset pockat do Vaclava smajlik - 68smajlik - 68 Ale vim, ze nektere pekarny v Plzni a okoli je delaji taky, sice takove obycejnejsi, ale moc dobre smajlik - 64

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 4.5.2017 18:51

YXH - 11.4.2017 23:42
to je nálož, ale asi již nezbylo. Tak si namažu chlebasmajlik - 85

 
YXH
YXH - 24.4.2017 0:34

krasaka: smajlik - 68smajlik - 68 Jo jo ale ne Quasimodo ale kvasimodo, nejak to tema vajickama naquasilo uprostred smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68 Mela jsem si ty vajicka utrit s cukrem a zblajznout jenom tak smajlik - 68

 
krasaka
krasaka - 21.4.2017 8:16

YXH: smajlik - 61 vypadá to jako Quasimodo, poďobaný od neštovic a ležící na břiše - čili máš alergii na TŘEŠŇOVÝ KOLÁČ QUASIMODO od ŠŽ smajlik - 48smajlik - 68

 
YXH
YXH - 14.4.2017 17:15

Ivi: smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 13.4.2017 18:07

YXH: Tak to je bomba koláč! smajlik - 47smajlik - 42smajlik - 33smajlik - 34

 
YXH
YXH - 12.4.2017 16:31

Jarča*: krasaka: Linda: Dekuju za uznani, takovy vytvor se mi pokazde nepovede smajlik - 68 umim jinak jenom normalni pecivo (kolace, atd...)
Holky co bych pro partu kamaradu neudelala smajlik - 68smajlik - 68
Mela jsem mlsnou hubu, ale tohle vazne nevyslo...
At boule nebo placka, vsechno to bylo mazlave, dat to znova do trouby, tak by z toho bylo prkynko. Ochutnala jsem a ziju, ale rodine jsem nenabizela, ackoliv hrde ukazala svuj vytvor. smajlik - 68smajlik - 68 Jak manzel tak dcera nemeli chut se stat dalsi obeti, takze to slo do kose.
Delam na panvici neco podobneho s jablky, a to je jedle, tak jsem nemyslela, ze to bude takova katastrofa. smajlik - 42 No co aspon jsme se pobavily

 
krasaka
krasaka - 12.4.2017 13:36

YXH: smajlik - 61 ale má to aspoň zajímavý tvar - rovinka+kopeček+nížina smajlik - 47 - já bych to asi zbodla i tak /příp.ještě na chvilku hodila do trouby?/ to nízké snad bylo jedlé???/
Ty valašské koláče - to je nádhera - já je jedla prvně kdysi na pouti v Domažlicích, pak je začali péct i v soukromé pekárně v Tachově,ale drahé jako sviňa !!!
Tolik krásných koláčů - to musela být fuška /odhaduji na tunu moukysmajlik - 68/
U nás nejsou k mání povidla-jen hnědá švestková marmeláda-a ani nevím zda seženu mák???
Já včera pekla koláč kynutý, na něm 40 čtvrtek žlutých velkých slív /kyselé až hrůza/ a z pekárny na plech to těsto lehce vyteklosmajlik - 55
Každý kousek ovoce jsem důkladně obalila v hnědém cukru,ale stejně vše kleslo dolů,ale po 15 + a pak ještě 30minutách je z toho lahůdka s kopečkem šlehačky = mňamka /nejdříve na 180° a pak na 160°/smajlik - 57!!!
Taky děkuji, Soničko za pokus-omyl - mne by klepla pepka, muset to vyhodit - pro další kilo ovoce by to bylo "pouze" + 15euro za taxismajlik - 48smajlik - 44smajlik - 31

 
Linda
Linda - 12.4.2017 10:42

YXH: shrnu to ....jmenem ctenarek Ti dekuji ,ze jsi se obetovala a vyzkousela to za nas, diky cemuz se znicila pouze jedna porce surovin smajlik - 81
PS. diky memu kucharskemu neujmu jsem zvykla na ruzne kreativni vysledky (nikdy nevim co na me v konecne fazi vykoukne z kastrolu), ale ten tvuj vytvor je vskutku ... hmmm jak to pojmenovat????..... prekvapujiciho vzhledu smajlik - 64 smajlik - 16

 
Jarča*
Jarča* - 12.4.2017 6:07

YXH - 11.4.2017 23:42: tohle je parádasmajlik - 47

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-34
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78301.
Archiv anket.