Filé s cibulovou omáčkou
.jpg)
Potřebujete: 800 g rybího filé, špetku mletého pepře, sůl, 2 cibule, olej (asi 4 lžíce), 40 g hladké mouky, 1 lžíci octa
Postup: Omyté a osušené porce rybího filé obalte v mouce a po obou stranách opečete na rozpáleném oleji. Vyjměte a nechte okapat. Ve zbylém oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, pak ji prolisujte, přidejte ocet a sůl a pepř podle chuti a nalijte na rybu. Podávejte s vařenými brambory.
6.2.2012 Rubrika: Pokrmy z ryb | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Filé s cibulovou omáčkou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
někdy filety jen osolím a posypu koprem, čerstvým nebo sušeným... a opravdu to nemá chybu.

sharon: zrovna jsem chtěla napsat, děláme někdy koprovku, trochu hustější, než ke knedlíkům...je to s tím moc dobré
.gif)
mě se teda už dlouho nepodařilo koupit dobré filé, posledně jsem ho vyhodila jak smrdělo rybinou.....
jedině vlastního kapra anebo pangse......
koprový dresink na rybu může být dobrej.....

orinka: no, Švédové dělávají ryby s různými omáčkami, ale všude převládá kopr. Jinak filé jedině se špenátem
k rybě dělat nějakou omáčku? Asi by se mi nechtělo, to spíš přírodně opéct na másle, brambory a na ty brambory dát tatarku. Já tedy tatarku z bílého tofu, je docela dobrá.