Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Finský marinovaný losos

Finský marinovaný losos

Ingredience: 4 půlkilové kusy čerstvého lososa, 1/3 hrnku hrubé soli, 4 lžíce cukru krystal, 2 lžíce bílého pepře, 1hrnek čerstvého kopru.

Postup: Z lososa připravíme filety, ale neodstraníme kůži. Rybu otřeme papírovým ubrouskem, vodou však nemyjeme. Pekáč posypeme solí, položíme do něj dvě ryby kůží dolů, na ně další kusy kůží nahoru. Posypeme zbytkem soli a pepřem, navrch nasypeme kopr. Pekáč obalíme alobalem a zatížíme. Dáme do chladného místa a necháme 1 až 3 dny marinovat. Rybu vyndáme, sůl otřeme a nakrájíme na tenké plátky.

Recept nám zaslala čtenářka Jana Lukačinová.



 

Marie Poštová


25.1.2007   Rubrika:   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Finský marinovaný losos

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.