Mleté maso s těstovinami
Ingredience: 2 střední mrkve, 250 g těstovin, 300 g mletého masa, 1 cibule, 1 pórek, 1 smetana, olej, pepř, kari koření, sůl, petrželka.
Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Těstoviny uvaříme, asi po 5 minutách přidáme nakrájenou mrkev, povaříme a pak scedíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, pórek na kolečka. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj cibuli, mleté maso a za stálého míchání opečeme. Přidáme koření, pórek, asi za 5 minut podlijeme smetanou a chvíli podusíme.
K masové směsi přidáme těstoviny a promícháme.
Nakonec na talíři posypeme petrželkou. Můžeme posypat nastrouhaným sýrem.
Recept nám zaslala čtenářka Elí.
20.3.2006 Rubrika: Těstoviny | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5