Pohár z jablek a křupavého musli
Potřebujete: jablka, křupavé müsli (krusli), med, smetanový jogurt 250 g (nebo 1 jogurt polotučný a 1 smetanový), na ozdobu mátu nebo cukrové zdobení (rýži, stříbrné/zlaté perličky)
Postup: Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na menší kousky, podusíme. Necháme vychladnout. Smícháme jogurt s medem. Do pohárů či misek vrstvíme jablka, krusli, jogurt s medem, krusli..., zakončíme jogurtem, dáme vychladit a před podáváním zdobíme cukrovým zdobením či mátou.
Tip: Dezert též můžeme připravit do skleněné formy a jednotlivé porce pak vykrajovat na talíř
26.10.2009 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5