Domácí vínový punč

Potřebujete: 3/4 l vody 300 g cukru, 1 pomeranč, 1 citrón, 1/8 l rumu, 1/2 l bílého vína
Postup: Vodu svařte s cukrem, přilijte přecezenou šťávu z pomeranče a citrónu, rum a bílé víno. Zahřejte až k bodu varu a hned odstavte. Punč podávejte horký.
20.12.2011 Rubrika: Nápoje | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Domácí vínový punč
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.včera jsem to zkusila udělat, fuj to bylo sladký
Hresim cervene svarene vinko obcas prostridam s puncem davam nejaky juice napr. pomeranc. nebo brusinkovy, jablecny do toho broskovy schnapps (trosku), mam rada kysele = vymackam trochu citronu, zaleji horkou vodou, dam celou skorici, kousek nejakeho ovoce, male kousky... Zahreje, dobra nalada... Jo
andeli nemas to se mnou lehky
..., ale ja Te mam rada...
.jpg)
babkatapka: Já teď piju jen polotmavý Birel

Jsem ráda, že jsem sehnala pivo bez alkoholu ještě punč
Ale kdo může, dejte si
.jpg)
rosean: Tý jo, to jsou dávky, to je pro celý manšaft
.jpg)
svařit 2 dcl vody s punčovým kořením (hotová směs - např. Vitana), přidat litr červeného vína, litr pomerančového 100% džusu, ohřát, odstavit, přilít 2 dcl rumu.
osvědčený recept - od kuchaře fotbalové repre p. Golise
.jpg)
Nevim nejak mi do toho bile vino nesedí , spis bych vrazila cerveny