Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Drůbeží perklet

Drůbeží perklet

Potřebujete: 600 g drůbežího masa, sůl, asi 10 dkg tuku, 1 větší cibuli, 6 paprik, 4 - 6 rajčat, sladkou mletou paprikou

Postup: Maso nakrájejte na kostky a prudce opečte na sádle nebo oleji, shrňte ke straně kastrólu a přidejte nakrájenou cibuli a vyčištěné a nakrájené papriky. Když se zelenina zapění, smíchejte ji s masem, přidejte rajčata, osolte, zasypte mletou paprikou a podlijte trochou vody. Duste doměkka.

Lenka Moučková


19.4.2012   Rubrika: Drůbeží   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Drůbeží perklet

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Lissie
Lissie - 19.4.2012 15:30

Asi bych to nedodržela doslova, ale jako inspirace dobré, budu si pamatovat a časem pohledám ve svým receptech něco podobného.

 
sharon
sharon - 19.4.2012 14:23

Almega: nesmí, ale hulí a zvlášť na noční.....

 
Almega
Almega - 19.4.2012 14:04

sharon: No fuj,copak se v těchto provozech smí hulit???

 
sharon
sharon - 19.4.2012 14:00

Světlonoska: buď ráda že nevíš jak se vyrábí a peče ostatní, to bys pila jen vodu z vodovodu.....jak se do kvásku na chleba posmetá mouka po zemi i s vajglema...no co, však se přesije....smajlik - 68

 
sharon
sharon - 19.4.2012 13:58

a zjemněte šlehačkou....smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57

 
orinka
orinka - 19.4.2012 11:52

Linda: když tam dáš půlku těch paprik ostrých, bude to jako meč!smajlik - 68

 
Linda
Linda - 19.4.2012 11:18

Na me krapet bez chuti, ale jako základ to muze byt pouzitelnýsmajlik - 47.... a krapet chili a nejaké bylinky tomu jen pomuzou

 
dadka
dadka - 19.4.2012 10:36

Snad perkelt, ne?

 
Almega
Almega - 19.4.2012 10:30

Světlonoska: Jasně,že to je správně "perkelt" !! Poslední dobou se články nějak hemží překlepy...No jsme jen lidi....

 
Bellana
Bellana - 19.4.2012 10:24

Světlonoska: Kdo ví, čím krmí bernardýna, aby už jako malé štěně byl větší než čivava smajlik - 42 Jistě, že mají krmné směsi, které vedou k rychlému přírustku hmotnosti, proto je kuřecí maso tak tučné. Ale jinak je to prostě tak vyšlechtěný druh, aby byl hodně masitý. Není to leghornka, či jak se ta malá hubená slepice šlechtěná pro vyšší nosnost jmenujesmajlik - 2.

 
orinka
orinka - 19.4.2012 10:15

Světlonoska: to zas já si drůbeží dám s chutí, kdybych měla uvažovat čím se co krmí, skončila bych na maráchsmajlik - 68 Vždyť i to bio není zaručené, navíc na to ani nemám - takže nakupuju maso podle toho, jak se mi líbí, jak nám chutná, a jak je cenově dostupné. Tolik ho zase nejíme, abychom zemřeli na předávkování.smajlik - 58

 
Světlonoska
Světlonoska - 19.4.2012 9:10

smajlik - 66Drůbeží nekupuji,nějak se mi přejedlo,navíc mi vadí,jak ho všude doporučují,ale když vím,jak se krmí aby za 30dnu šlo na porážku,tak ho vůbec nekupuji,buh ví,čím je krmí,aby je vyhnalismajlik - 76taková jídla stejně nedělámsmajlik - 50

Podle mě se ale píše PERKELTsmajlik - 58

smajlik - 64http://www.toprecepty.cz/recept/362-kureci-perkelt-i/

 
orinka
orinka - 19.4.2012 2:20

asi bych to dělala na dvou pánvích, shrnovat na stranu a vedle dělat zeleninu mi nepřipadá šikovné, aby se to nepřipalovalo.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.