Kuře s citrónem na medu

Potřebujete:
1 kuře
Asi 150 ml medu
2 citróny
špetku chili
česnek podle chuti, doporučujeme asi 5 - 8 stroužků
sůl, pepř
Asi 2 lžíce oleje
Postup:
Kuře rozdělte na čtvrtiny. Pak si z medu, oleje, chilli, soli, pepři a utřeného česneku připravte marinádu, kterou rozetřete na porce kuřete. Vložte do pekáčku, obložte plátky citrónů a pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů přibližně necelou hodinu - záleží na velikosti porcí kuřete.
Podávejte s bramborovou kaší, rýží nebo uvařenými bramborami.
3.10.2016 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5