Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Vepřové v zelí

Vepřové v zelí

Potřebujete: 500 g vepřového masa (nejlépe plec nebo bůček), 500 g hlávkového zelí, 100 g uzené slaniny, 100 g cibule, 1 lžičku sladké papriky, kmín, sůl, trochu hladké mouky, vývar.

Postup: Maso uvaříme, nakrájíme na větší kousky. Slaninu nasekejte na kostičky, osmažte s drobně pokrájenou cibulí. Přidejte nakrouhané zelí, které jste předtím krátce podusili v osolené vodě. Zelí na cibuli se slaninou osmahněte, podlijte vývarem a duste doměkka. Pak jej poprašte paprikou, moukou, přidejte maso a ještě krátce poduste.  

Lenka Moučková


17.3.2008   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vepřové v zelí

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Elen
Elen - 17.3.2008 13:06

Kdyby mi to někdo šoupnul pod nos hezky hotové, hned bych si dala smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.